Ευχαριστώ πολύ για την Παρέα Ι Al Jazeera

Είναι πολύ δύσκολο έως αχώνευτο για μένα προσωπικά ο θάνατος του Γεωργίου, δεν τον έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και πολύ δύσκολα να το χωνέψω στο αμέσως προσεχές διάστημα. Είναι δύσκολο προσωπικά να εκφράσω τα όσα έχω ζήσει με αυτόν τον άνθρωπο, τις κουβέντες μας, τις πλάκες μας, τις διαφωνίες μας αλλά πολύ περισσότερο την καθημερινή επαφή την οποία είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γεωργίου ήταν κάτι παραπάνω από φίλος μου, κολλητός μου, πατέρας μου, ήταν ένας άνθρωπος που σου δημιουργούσε συνέχεια νέες σκέψεις και προβληματισμούς. Το τέλος κάθε συζήτησης σε οδηγούσαν σε νέα μονοπάτια τα οποία έβρισκες μόνος σου ή σε κατεύθυνε ο ίδιος με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Κάθε φορά βρισκόσουν σε μία νέα Ιθάκη που ποτέ δεν είχες σκεφτεί μέχρι την στιγμή που το συζητούσες μαζί του.

Μεγάλο σχολείο η εκπομπή του και ο τρόπος διαχείρισης των ακροατών του, δεν θα ξανά υπάρξει άνθρωπος με την ευγένεια του Χόρχε για το πώς ήξερε να διαχειρίζεται ξεχωριστά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Σκουφά 42 συνήθισε να λέει πάντα για πλάκα, μόνο που μέσα από το αστείο αυτός ήδη είχε περάσει στο μυαλό σου και είχε βγάλει το ψυχογράφημα σου. Έκλεινε πάντα τα μάτια και σκιαγραφούσε τον καθένα μας από την φωνή και μόνο, προτέρημα που σπάνια έχω δει ποτέ μου σε άνθρωπο.

Ο Γεωργίου ήταν το φυσικό ”αγχολυτικό” μας ήταν το δίωρο ψυχοθεραπείας μας, ένας σύγχρονος Ιπποκράτης που μέσα από τα κύματα της δικής του λαοθάλασσας μας ηρεμούσε από την σκληρή καθημερινότητα ενώ παράλληλα μας ταξίδευε σε μέρη του εαυτού μας που ποτέ δεν είχαμε ανακαλύψει. Μουσική και Γεωργίου ήταν ένα, ήξερε ότι η τέλεια θεραπεία έπρεπε να περάσει καλά στον ”ασθενή” και το κατάφερε στο μέγιστο βαθμό μπορώ να πω μέσα από τα μουσικά του μονοπάτια.

Τον να πω ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο, γι΄αυτό θα πω ένα μεγάλο ΣΑΠΑΓΩ Γιωργάρα μου, γιατί ήσουν ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου και πιστεύω ότι εκφράζω όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε σαν να ήσουν μέλος της οικογένεια μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ…..

Διαβάστε Περισσότερα