3 σερί νίκη για τους BUCKS – Ριμπάουντερ

Οι εξηγήσεις  για το φοβερό start των BUCKS

  1. Ο προπονητής της ομάδας Budenholzer έχει φέρει νέα φιλοσόφια στους παίκτες των BUCKS ,ο τρόπος παιχνιδιού του πολύ απλός . Κατά καιρούς έχει πεί ότι θέλει οι παικτες του να εμπιστεύονται ο ένας τον αλλό και οτι αυτό απο μόνο του θα αλλάξει επίπεδο στην ομάδα . Αυτό φαίνεται και απο τις πολλές εναλλαγές μπάλας που βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες των BUCKS στο ξεκίνημα της σεζόν.
  2. Οι BUCKS κατάλαβαν επιτέλους ότι ο Γιάννης δεν μπορεί να παίζει όλες τις θεσεις μέσα στο παρκέ και έφεραν στο MILWAUKEE τον Brook Lopez, ένας Center ο οποίος δίνει μια σιγουριά κάτω απο το καλάθι μαζεύοντας πολλά ριπμπάουντ  αλλά και σημειώνει πόντους ,τους δεν είχε στην περασμένη χρόνια απο τους παίκτες που έπαιζαν στην θέση Νο 5 .
  3. Η επιστροφή του Ernan Ilyasova στο MILWAUKEE ίσως έιναι το μεγαλύτερο δώρο των BUCKS προς τον Γιαννή ,μην ξεχνάμε πως ο Ilyasova ήταν κάποτε το πρώτο όνομα στο MILWAUKEE ,μαζεύει ριμπάουντ ,παίζει άμυνα,έχει το τρίποντο κάτι που δεν έχει ακόμα ο Γιαννής ,ο οποίος κλέβει μπάλες και γενίκα ειναί ένα πολυ-εργαλείο για κάθε προπονητή και απ’οτι φαινέται έχει αναγεννηθεί μετά την επιστροφή του στους Bucks .
  4. Ο Malcolm Brogdon φαίνεται να έχει βρεί τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο μετά απο τους τραυμαστισμούς που είχε την περσινή σεζόν  και εξελίσσεται σ’εναν πολυ καλό play maker .

Η ομάδα των BUCKS φαίνεται ότι έχει γίνει ένα πολύ ωραίο σύνολο με πιο πολλές λύσεις επιθετικά και αμυντικά .Ας ελπίσουμε ότι φέτος η ομάδα που θα κάνει την ευχάριστη έκπλήξη στα play off θα είναι η ομάδα του Γιάννη.

 

Διαβάστε Περισσότερα