5 Αλλαγές που ίσως θα αλλάξουν πολλά στο ΝΒΑ

BOSTON CELTICS :  Ο 28χρονος Hayward επιστρέφει μετά απο τον μεγάλο τραυματισμό που είχε την περσινή σεζόν ,οι προσδοκίες για την ομάδα της Βοστώνης ανεβένουν δίοτι εκτός απο την επιστροφή του Hayward έχουμε και την επιστροφή του ηγέτη της ομάδας Kyrie Irving ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι είναι πραγματικός ηγέτης και ότι μπορεί να ηγηθεί της ομάδας . Μετά την φυγεί του LEBRON απο την ανατολίκη περιφερεία η Βοστώνή είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση .

TORONTO RAPTORS : Η άφιξή στο Τορόντο του Kawhi Leonard είναι ίσως μια απο τις δυο μεγαλύτερες αλλαγές του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ ,ο Leonard έρχεταί βέβαια απο μια πολυ δύσκολή σεζόν για εκείνων, και αυτό διότι έπαιξε μόλις μόνο 9 ματς , ο Leonard άφησε ίσως την πιο οργανωμένη ομάδα του ΝΒΑ, τους SPURS για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει και κανένας δεν κατάλαβε ποτέ ,φέτος θέλει να επιστρέψει ξάνα σε επίπεδα all star και σαφώς  θα κάνει τους Raptors έναν απο διεκδικητές της πρώτης θέσης στην ανατολή.

Detroit Pistons : Η μεγάλη αλλαγή δεν αφορά παίκτη αλλά προπονητή ,καθώς οι Pistons έχουν πλέον τον καλύτερο προπονητή της περσινής σεζόν ,και ο λόγος για τον βέβαια για τον Dwane Casey o ο οποίος απολύθηκε κακήν κακώς απο τους RAPTORS,μένει να δούμε αν πραγματικά οι RAPTORS έπραξαν ορθά .

LA LAKERS : Η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε φέτος φυσικά δεν είναι άλλη απο την μετάβαση του βασιλιά LEBRON στην πόλη των αγγέλων , η σεζόν για τους λιμνάθρωπους ξεκινά με πολλά ερωτιματικά διότι ναι μεν ήρθε ο βασιλίας ,αλλά απο την άλλη η ομάδα των LAKERS διαθέτει ένα κάστ απο πολύ νεαρούς παίκτες που δεν έχουν την εμπειρία να είναι σε όλα τα παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο ,έγιναν σαφώς αξιόλογες προσθήκες αλλά όλα αυτα πρέπει να τα δούμε εντός του παρκέ.

SAN ANTONIO SPURS : Που’ ναι τα χρόνια ,ωραία χρόνια που’χε DUNCAN, GINOBILI,PARKER, και εσχάτως LEONARD ; Το καλοκαίρι του 2018 η γη σείστηκε και στο SAN ANTONIO τίποτα δεν έμεινε όρθιο ,που να πρωτοσταθείς ; στην απόφαση του GINOBILI να σταματήσει ,στην φύγεί του PARKER για την Σάρλοτ ή στην ανταλλαγή Leonard. O De Rozan  δεν είναι τόσο ολοκληρωμένος όσο ο Leonard αλλά είναι ένας παίκτης πολύ επιθετικογενείς και μην ξεχνάμε είναι ένας all star παίκτης .

Ας ελπίσουμε πως όλες αυτές οι αλλαγες θα μας δώσουν ένα ακόμα πιο  απολαυστικό πρωτάθλημα .

 

Επιμέλεια άρθρου ΜΥΡΟ

Διαβάστε Περισσότερα