Αυτό που μας αξίζει, αυτό παίρνουμε B IΓΝΑΤΙΟΥ

Το πρώτο νησί του Αιγαίου το κατέλαβε ο Ερντογάν, χωρίς να του στοιχίσει τίποτα, χωρίς να ανοίξει μύτη έτσι εύκολα και απλά. Και δεν λέει κουβέντα κανένας.Μιλάω για την πανέμορφη Μυτιλήνη, οπου η κάθε εγκατεστημένη “μπούργκα” είναι και μία υπογραφή ιδιοκτησίας για την Τουρκία και για τον Ερντογάν.

Όσο κι αν προσπαθούν οι “γηγενείς” Λέσβιοι να απαλλαγούνε από αυτή την παμπόνηρη κατάληψη, δεν θα καταφέρουνε τίποτα. Οι συμπατριώτες μας αστυνομικοί που υπηρετούν στα Μ.Α.Τ.κάνουνε τα πάντα για να τους αναχαιτίσουνε. Βλέπουμε ομηρικές μάχες Ελλήνων αστυνομικών με Έλληνες πολίτες για λογαριασμό των ξένων, και δεν αναφέρουμε στους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες, μιλάω για τη Μέρκελ και για την συμμορία της. Διότι όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολής τους, ενώ από εξαρχής θα έπρεπε να συμβεί το αντίθετο.

Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν φρόντισε να δημιουργηθούν δομές φιλοξενίας για τους κατεστραμμένους και τους άστεγους Έλληνες που δημιούργησε η κρίση. Ενώ για τους μετανάστες κόβονται και σφάζονται εφαρμόζοντας το “ραγια’δικο” ότι πεις εσύ αφεντικό. Αλλά δυστυχώς όλα είναι προγραμματισμένα και τακτοποιημένα από τους Ευρωπαίους συνεταίρους μας, που εδώ και χρόνια μας έχουνε δει για την πιο μεγάλη “πιασωκολια’,”και μας χρησιμοποιούνε για αποθήκη.

Είμαστε ο “βόθρος” τους.Και όποτε γουστάρουνε, πάντα με την ανοχή των ψευτοκυβερνώντων μας, στέλνουνε όλα τα ανεπιθύμητα λύματα τους, στη δικιά μας την πατρίδα. Και ενώ η Ουγγαρία και η Αυστρία κλείνουν τα σύνορά τους και δεν δέχονται κανέναν, την ίδια στιγμή η Γερμανία διαλέγει μετανάστες, παίρνει τον αφρό. Γιατρούς, αρχιτέκτονες και όλους όσους έχουνε βαριά πτυχία. Και όλα τα υπόλοιπα φιλέτα στους κολλητούς και τα “αποφα’για” κέρασμα σε μας.

Οι αστυνομικοί μας θα έπρεπε να αποκρούουνε τους λαθροεισβολείς, προλαβαίνοντας τα “χίλια μύρια” προβλήματα που δημιουργούνται στα νησιά μας εδώ και πολύ καιρό. Αλλά την εντολή να τη δώσει ποιος; Υπάρχει κανείς; ΌΧΙ.Οι αστυνομικοί μας βέβαια δεν φέρουν καμία ευθύνη για όλα αυτά, αυτές τις εντολές παίρνουνε δυστυχώς. Την ευθύνη τη φέρνει αποκλειστικά η εκάστοτε κυβέρνηση και κυρίως αυτοί που την ψηφίζουνε. Δηλαδή εμείς οι ίδιοι.

Στις τελευταίες εκλογές η Νέα Δημοκρατία, και ο Μητσοτάκης σε αυτό το νησί αναλογικά, πήραν ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό της επικρατείας. Αλλά ας μη σταθούμε σε αυτό. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και γενικεύεται.Σε λίγο καιρό όλα τα νησιά του Αιγαίου θα έχουν φορτωθεί με μπούργκα, και σε συνδυασμό με τη μετανάστευση των νέων νησιωτών σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης για μεροκάματο, οι Έλληνες σε αυτά τα πανέμορφα νησιά θα είναι μειονότητα.

Θα μουσουλμανοποιηθούνε τα πάντα. Και το αφεντικό στο Αιγαίο θα είναι η Τουρκία χωρίς να έχει ανοίξει μύτη. Μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή δείτε τους Έλληνες της Μυτιλήνης να ζητάνε άδεια παραμονής από το οικείο αστυνομικό τμήμα στην ίδια τους την πατρίδα. Δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα στην πατρίδα μας από τις κυβερνήσεις που βγάζει ένας λαός που δεν αντιστέκεται.

Εδώ και 100 χρόνια την Ελλάδα την κυβερνάνε τρεις οικογένειες. Δεν υπάρχει λόγος να αντισταθούνε, ποτε” δεν τους δόθηκε τέτοια εντολή από το λαό. Όταν ο Μέγας Καραϊσκάκης έλεγε στους επικεφαλείς των Τούρκων, ρώτησα τον”πούτσο” μου και μου είπε όχι, είχε ηδει εξουσιοδοτηθεί από Έλληνες που ήταν πανέτοιμοι για αντίσταση. Τεράστια η διαφορά. Όταν ψηφίζουμε βιαστικά, επιπόλαια, και ανάλογα με το προσωπικό μας συμφέρον, για όλα αυτά που συμβαίνουνε έχουμε τεράστια ευθύνη.

Το άλλοθι ότι αυτοί που μας κυβερνάνε φταίνε για όλα, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Αυτοι είναι η προέκταση της ψήφου μας, εμείς τους δίνουμε την εντολή. Μάγκες η Χώρα έσβησε από το χάρτη και το “σφουγγάρι” ήταν προσφορά του λαού μας. Αλλά επειδή όλοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες της Ευρώπης και του κόσμου, που αντιπροσωπεύουν το τίποτα, δεν μπόρεσαν πότε να χωνέψουνε ούτε να ξεπεράσουνε το γεγονός ότι η πατρίδα μας είναι το παγκόσμιο “λίκνο”του πολιτισμου’, και το ότι από εδώ ξεκίνησανε τα πάντα, και εμείς είμαστε οι μάγκες της γης , έβαλαν”Χ ” στη χώρα μας και την εξαφάνισαν.

Τελεία και παύλα.

 

Β ΙΓΑΝΤΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα