Αρχική Δεν υπάρχει πλεον Μπουντεσλίνγκα. Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Δεν υπάρχει πλεον Μπουντεσλίνγκα. Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Δεν υπάρχει πλέον Μπουντεσλίνγκα. Αυτό το ισχυρότατο πριν μερικά χρόνια πρωτάθλημα έχει αδυνατίσει πάρα πολύ ,και η σφραγίδα της αλήθειας μπαίνει καθημερινά .Προχθές η Σάλκε στη διοργάνωση λουστρίνι ξεφτιλίστηκε τρώγοντας 7 γκολ, πράγμα αδιανόητο για πριν μερικά χρόνια σε Γερμανική ομάδα .Χθες η μεγάλη Μπάγερν έφαγε 3απο τη Τρελό Λίβερπουλ μέσα στην αυλή της .Αυτό αν το έλεγες σαν ανέκδοτο πριν μερικά χρόνια θα σε κοροϊδεύανε και όμως είναι γεγονός Τα συμπτώματα της παρακμής του Γερμανικού ποδοσφαίρου αρχίσανε να φαίνονται πριν από χρόνια όταν Με μεγάλες Γερμανικές ομάδες. άρχισαν να χρησιμοποιούνε για βασικούς Έλληνες παίκτες.

Τα μεγάλα συμπεράσματα βγήκανε το καλοκαίρι στο Μουντιάλ βλέποντας την Εθνική Γερμανίας να παρουσιάζεται ανύπαρκτη. Έτσι όμως συμβαίνει πάντα στην κορυφή όπως έχουμε ξαναπεί ισόβια μόνο ο Θεός παραμένει. Έχουνε χρόνια που οι Γερμανοί δεν επενδύουν χρήματα στο ποδόσφαιρο τους, με αποτέλεσμα οι μεγάλοι παίκτες να προτιμούμε αλλά πρωταθλήματα. Να μην αναφερθώ σε ονόματα οι ίδιοι και οι ίδιοι βολοδέρνουνε στη Μπουντεσλίνγκα Πάντος είναι άσχημο να βλέπεις Μεγάλες Γερμανικές ομάδες μη ανταγωνίσιμες Ευρωπαϊκά .Επειδή όμως η Γερμανία είναι μεγάλη και σοβαρή Χώρα όλα αυτά σε λίγο καιρό θα ανακάμψουν και έτσι πρέπει να γίνει και για το καλό του Γερμανικό ποδοσφαίρου και για του ποδοσφαίρου γενικότερα .Όσο για την αδυναμία μου την Τρελό Λίβερπουλ όλα τα χρόνια έτσι .Είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αυτό που με στενάχωρή είναι ότι ο Σαλάχ είναι σε κάθετη πτώση. Θα περιμένω λίγο να δω αν πράγματι είναι ένας μεγάλος παίκτης η ένα πυροτέχνημα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Μπαρτσελόνα έβαλε 5 στη Λυών για πλάκα .Έτσι είναι όταν έχεις στο δυναμικό σου Εργοδηγό τύπου Μέσι είσαι όρθια και μεγάλη και μη μου πει κάνεις ότι η Μπράτσα χωρίς τον Μέσι θα ήτανε ίδια. Και χθες το βράδυ το ίδιο έργο με τον Μέσι να ξεκινάει τρεις ριπές και να συνεχίζουμε οι άλλοι με αυτόν δημιουργό. Πάντως το πλήρωμα του χρόνου έρχεται και θέλω να δω πως αυτή η ομάδα θα καλύψει όταν και όποτε συμβεί το κενό αυτού του απίθανου παίκτη Του Λιονέλ Μέσι. Θα δούμε.

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: