Αρχική Διασυρμος. / Χρήστος Περαχωρίτης

Διασυρμος. / Χρήστος Περαχωρίτης

Μπαίνεις σε ένα ματς καθοριστικό για την έκβαση της χρονιάς απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και χάνεις καθ’ όλη την διάρκεια του ματς με 10 πόντους;

Είναι ανεπίτρεπτο ο φετινός Παναθηναϊκός να έρχεται και να αλώνει με τέτοια ευκολία το Σεφ. Και δεν αποτελεί αυτό υποτίμηση προς τους πράσινους αλλά μια διαπίστωση που και οι ίδιοι ξέρουν. Ένα βράδυ από αυτά που πρέπει αλλά  δεν γίνεται να ξεχαστεί ,ήταν το χθεσινό .

Τώρα για να μιλήσουμε μπασκετικά , είδατε εσείς κανέναν παίχτη να μάχεται εκτός από τον Σπανούλη και τον Μακισικ; Κανένας απολύτως. Ο Ολυμπιακός είχε για άλλη μια φορά τεράστιο επιθετικό θέμα ,με το επιθετικό πλάνο να βασίζεται στο πικ εν ρολ ,τα ντραιβς του Μακισικ και το ποστάρισμα του Πρίντεζη . Συγχωρήστε με αλλά με 3 επιθετικά συστήματα δεν βγαίνει η χρονιά. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός ήταν στοχευμένος, διαβασμένος και υπομονετικός. Χρειάστηκε να βρει επιθετικούς ήρωες εν απουσία του Νέντοβιτς και τους βρήκε με πρώτο και καλύτερο τον Σαντ Ρος. Αξιοποίησε όλα τα miss match ,έβαλε κάποια σουτ και εν τέλει διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα του καθ΄ όλη την διάρκεια του ματς .Ο Κάτας νίκησε κατά κράτος τον Μπαρτζώκα και τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία .

Το διπλό αυτό πονάει δίπλα . Ναι μεν, η οκτάδα φαντάζει όνειρο απατηλό αλλά και το ψυχολογικό πατατράκ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θα ακουστεί αρκετά .Το ρόστερ και η διαφορά δυναμικότητας μεγιστοποιούν τον κρότο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: