Αρχική Διωγμός των Ελλήνων από Έλληνες κυβερνώντες!! Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Διωγμός των Ελλήνων από Έλληνες κυβερνώντες!! Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Κανένας Ελληνας πολίτης,ισότιμο μέλος της πανίσχυρης Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι του δεσμεύουνε τους κόπους μιας ζωής για να φιλοξενηθούν παράνομοι μετανάστες, λαθρομετανάστες, και ανάμεσα σε αυτούς και μία μειοψηφία Σύριοι μετανάστες, που δικαιούνται άσυλο. Πουθενά σε κανένα κράτος ευνομούμενο,και ορθολογικά διοικούμενο, δεν αρπάζονται περιουσιακά στοιχεία ελεύθερων πολιτών, χωρίς βεβαιωμένα χρέη που να αποδεικνύουν ότι είναι οφειλέτες από οποιαδήποτε χρήση εν καιρώ ειρήνης.

Το κράτος σε κάθε ελεύθερη και Δημοκρατική κοινωνία, με ελεύθερη οικονομία σέβεται και προστατεύει αυτό που ο καθένας “χτίζει” με τους κόπους μιας ζωής, εφ όσον δεν οφείλει σε κανέναν “τρίτο” με υποθήκες και βεβαιωμένα κρατικά χρέη. Δυστυχώς η Ελληνική Κοινωνία βρίσκεται σε ένα ψυχολογικό σοκ τα τελευταία δέκα χρόνια, με τα αντανακλαστικά της να έχουνε σιγησει και οι ανοχές της έχουν διογκωθεί.Και δυστυχώς ο σύγχρονος Έλληνας πιέζεται ασφυκτικά από αμέτρητα οικονομικά, εθνικά,και κοινωνικά προβλήματα ώστε να μην μπορεί να διατηρηθεί μία κοινωνική συνοχή με αντιστάσεις και ευαισθησίες σε θεμελιώδη ζητήματα.

Σίγουρα όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία χρόνια μόνο τυχαίο δεν είναι. Πρέπει όμως να έχουμε ή να αποκτήσουμε έστω και σήμερα τις βασικές “κόκκινες γραμμές”που αφορούν την ίδια τη σύσταση και υπόσταση του έθνους μας.Δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να βλέπει ως λύση Ειρήνης αυτό που θα έπραττε εν καιρώ πολεμου. Αν είχαμε εξαντλήσει όλες τις υπόλοιπες εναλλακτικές λύσεις τότε θα αντιλαμβανόμασταν και τη δέσμευση των ελληνικών περιουσιών στα νησιά του Αιγαίου Να είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

Απλά εκεί δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις διότι τα περισσότερα ακίνητα είναι των τραπεζών. Πρέπει ως Έλληνες πολίτες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βάλουμε τις “κόκκινες γραμμές”και να αφυπνιστούμε,ξυπνώντας,και βγαίνοντας έξω από τη σπηλιά της ψυχης μας.Άσχετα με τις κακουχίες και τα προβλήματα που μας αιχμαλωτιζουνε. Πρέπει να σταθούμε και να αντιληφθούμε ότι η ειρηνική κατάληψη των ελληνικών περιουσιών είναι ο ύπουλος Δουρειος ιππος και σίγουρα μόνιμο μέτρο όπως ο “προσωρινός”ΕΝΦΙΑ.

Είναι βέβαιο ότι με την πολιτική αυτή,αφού αποδυναμώνουμε τα νησιά μας, διώχνουμε τους Έλληνες,και υποβαθμίζουμε τη βαριά μας βιομηχανία. Λέτε να αναλογιστεί η σημερινή κυβέρνηση όλα τα παραπάνω,και να αναλάβει σοβαρές πρωτοβουλίες για να δωσει σοβαρες λυσεις; Εγώ δεν το πιστεύω. Μάγκες εχουμε μπλέξει άσχημα.

Υ.Σ. Ο τσέλιγκας που έκλαιγε με πόνο ψυχής προχθές μπροστά στην κάμερα γιατί το επίτάξανε με το έτσι θέλω το βοσκότοπι του για να το κάνουνε δομή φιλοξενίας για λαθρομετανάστες, σε περίπτωση προσβολής των συνόρων από τον γείτονα θα πάρει πρώτος το τουφέκι για να αμυνθεί σθεναρά του πατρίου εδάφους.Ενω οι λαθρομετανάστες θα λιάζονται απλωμένη στις ακτές και θα ξύνουνε χορταστικά τα παπάρια τους.

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: