Αρχική Φαβορί ο Ολυμπιακός. Βάλτε να πάνε πήγανε ο ΠΑΟΚ. Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Φαβορί ο Ολυμπιακός. Βάλτε να πάνε πήγανε ο ΠΑΟΚ. Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Φαβορί ο Ολυμπιακός, βάλτε να πάνε πήγανε ο ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται σήμερα την Μπασακσεχίρ, ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σκληρά στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ. Με τον Ολυμπιακό ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στα play offs του Champions League γίνονται σήμερα οι δεύτεροι αγώνες για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι “Κόκκινοι Ποιητές” υποδέχονται την Μπασακσεχίρ και μετά τη Νίκη τους με 1 -0 μέσα στην Κωνσταντινούπολη καλούνται απλώς να διαχειριστούν την κατάσταση και να αποκλείσουν την Τουρκική ομάδα που θα παίξει αναγκαστικά δεν έχει άλλη επιλογή ανοικτα μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Σε ότι αφορά τώρα τον ΠΑΟΚ μετά το 2-2 με τον Άγιαξ στην Τούμπα η υπόθεση “πέρασμα” έχει δυσκολέψει πολύ,όμως οι παίκτες του Φερέιρα είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν ολα για όλα στο σημερινό επαναληπτικό στην Ολλανδία.

Οπως φάνηκε και στον πρώτο αγώνα ο Αίαντας έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, αλλά τόσο στο χώρο του κέντρου όσο και κυρίως στην επίθεση είναι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους αναγκαστικά,μόνο έτσι μπορεί να προκριθούν, και αν καταφέρουν να σκοράρουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Ευχόμαστε καλή τύχη και στις δύο ομαδες. Θα τη χρειαστούνε.

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: