Για την ιστορία μας…..AEK λέω και Κλαίω

Το παιχνίδι μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο αλλά η ΑΕΚ πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να παίξει για την ιστορία της αλλά και μέσα από αυτόν τον αγώνα να φτιάξει το κλίμα της για την συνέχεια του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Δεν περιμένω να κερδίσουμε μέσα στην Αγγλία, αλλά θέλω να δω πάθος, να δω προσπάθεια…να δω διάθεση! Αυτό περιμένει και όλος ο κόσμος της ΑΕΚ.

Η Ευρώπη για μας φέτος έχει τελειώσει από το παιχνίδι με την Ζόρια στο ΟΑΚΑ και δυστυχώς το πρόσημο που μένει είναι αρνητικό! Όχι για τους βαθμούς που πήραμε αλλά για τις τραγικές εμφανίσεις!

Κρατάω για φέτος  ως θετικό τον αγώνα με την Βολφσμπουργκ…όχι μόνο για την πρόκριση αλλά για την συνολική εικόνα του αγώνα. Αν θυμάστε ο Μάνταλος είχε χάσει πέναλτι στο 20ο λεπτό…ακριβώς στο ημίχρονο γίνεται το 0-1. Το άγχος και η πίεση ήταν  μεγάλη αλλά στο 64ο ο Σιμόες έκανε το 1-1 και ο Ανσαριφαντ στο 94ο το 2-1 και μας έστειλε στους ομίλους.

Αυτό θέλω από την ΑΕΚ…..να μην τα παρατάει και όταν κάτι στραβώσει μέσα στον αγώνα, να συνεχίζει να προσπαθεί!  Δεν έχουμε μάθει να κερδίζουμε με κάθε τρόπο όπως άλλες ομάδες…και ΦΥΣΙΚΑ ούτε το θέλουμε!

Διαβάστε Περισσότερα