Αρχική Η αλήθεια των αριθμών, μέσα από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος. No Diggity

Η αλήθεια των αριθμών, μέσα από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος. No Diggity

Μία αγωνιστική στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στην Super League, τα νούμερα λένε κάποιες αλήθειες που δεν μπορεί κανένας νοήμων να τις παραβλέψει …

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει απολογισμό 5-3-0 δηλαδή συγκέντρωσε 18 βαθμούς, ενώ σε ισοβαθμία στους 9 βαθμούς ακολουθούν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης. Ατύπως υπερτερεί η Ένωση, αφού στη μεταξύ των τριών ισοβαθμία έχει την καλύτερη επίδοση (μάζεψε 7 βαθμούς, έναντι 4 των Παναθηναϊκού και Άρη). Η ουσία είναι ότι και οι τρεις τους έχουν κερδίσει από δύο ντέρμπι φέτος, με το ρεκόρ τους στο 2-3-3.

Και τελευταίος στην… κούρσα των ντέρμπι έρχεται ο Νταμπλούχος και πρώην αήττητος ΠΑΟΚ, που από τα οχτώ που έδωσε, κατάφερε να κερδίσει μόνο εκείνο με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με 1-0 (με το γνωστό πέναλτι).

Σημειωτέον ότι σε ακόμη δύο ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ, εντός έδρας μάλιστα, γλίτωσε στην εκπνοή την ήττα από Άρη και Παναθηναϊκό.

Εξίσου δημιουργείται τεράστια απορία, μέσα από το απόλυτο που έχει πετύχει ο περσινός πρωταθλητής, με ομάδες από την έκτη θέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα.

Στην τελική δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης του αθλήματος, γνωρίζοντας μόνο τα πιο πάνω στοιχεία, καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί τι ακριβώς συμβαίνει……

Θέλει η ΑΛΗΘΕΙΑ να κρυφτεί και δεν μπορεί…..

 

Νο Diggity

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: