Αρχική Η Ευδοκιμία των “ΑΝΤΙ” ΔΕΛΗΚΑΡΙΚΟΣ

Η Ευδοκιμία των “ΑΝΤΙ” ΔΕΛΗΚΑΡΙΚΟΣ

Αδυνατώ να καταλάβω το πότε και το πως…το πότε ευδοκίμησαν και το πως γίνανε τόσοι πολλοί.. τους ακούς καθημερινά.. στα ραδιόφωνα,στην τηλεόραση,τους διαβάζεις στα διάφορα σάιτ.. Αυτό που τους εξιτάρει περισσότερο είναι να φουντώνουν την φωτιά του μίσους.. Οι θεωρίες συνωμοσίας τους τρέφουν.. και σε εγρήγορση τους διατηρεί μια ουτοπία που την πιστεύουν ακράδαντα…σωστά καταλάβατε.. Είναι οι λεγόμενοι ΑΝΤΙ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ….

Ψευδαισθήσεις

Είμαστε ένας λαός που γουστάρει απίστευτα τις ψευδαισθήσεις.. Ειδικά όταν αυτές δικαιολογούν την ελαφρότητα του χαρακτήρα μας…Όταν υπάρχει η προδιάθεση, τότε ολα είναι πιο εύκολα..Αν όλους αυτούς τους βάλεις απέναντι και καθίσεις να τους αναλύσεις πράγματα και καταστάσεις,το πιθανότερο που θα εισπράξεις είναι αρνήσεις και χλευασμό..

Αν σε κάποιον οπαδό του Παναθηναϊκού αναφέρεις π.χ κάτι δηλώσεις του καπετάνιου που ελεγαν “θα φυλάκισω το πρωτάθλημα στην Παιανία “” αυτό που θα σου πει είναι για τον Σπάθα, τον Παπουτσέλη και θα καταλήξει ότι αυτή η οικογένεια κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό.. διαζύγιο με την λογική έχετε πάρει?? Ε πάρτε το λοιπόν….

Αν στον μέσο οπαδό της ΑΕΚ εξηγήσεις τα ήθη και τα έθιμα του Ψωμιάδη και του Μελλισανίδη, για το Ντεμοτεχνείο και την Γ εθνική, αυτό που θα ακούσεις, είναι για την καλύβα του μπαρμπά-θωμά.. Ένα μυθιστόρημα που μετά την βίβλο ήταν δεύτερο σε πωλήσεις τον περασμένο αιώνα… Μετά το διαζύγιο με την λογική ακολουθούν τα κατάγματα της..

Κι αν απευθυνθείς σ έναν οπαδό του ΠΑΟΚ , εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.. Φταίνε όλοι, φταίνε οι συμμαχίες, φταίει το κράτος και εν κατακλείδι “”Αθήνα,γ……. ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα””.. Εδώ τα διαζύγια της λογικής πάνε περίπατο, τα κατάγματα μπαίνουν στον γύψο, κι έχουμε απλά τον βιασμό της λογικής…

Το συμπέρασμα όλων τους είναι ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φταίει για τα πάντα.. Να προσπαθήσεις να πείσεις όλους αυτούς για τις δικές τους ευθύνες, για το αυτονόητο δηλαδή, είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις αυτούς που δεν πιστεύουν στον covid-19 για την χρησιμότητα της μάσκας.. Είναι τόσο απλό…

Συνένοχοι είμαστε όλοι στην τρελλα

 

Το να προσπαθείς να αναλύσεις τις βαθύτερες αιτίες της διαφθοράς και του ξεπεσμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις κινεζική κουζίνα με προϊόντα από την ελληνική ύπαιθρο.. Απλά δεν γίνεται.. Σ ένα σαθρό και σάπιο οικοδόμημα υπεύθυνοι είμαστε όλοι.. Και συνένοχοι ταυτόχρονα.. θέλετε να δικαιολογησετε τους λόγους του ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σας μένους, λέγοντας πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει την μεγαλύτερη ευθύνη?? Δεκτό.. Αλλά ταυτόχρονα κι ένα τεράστιο ψέμα..

Γιατί το ζητούμενο σας δεν είναι αυτό.. Το ζητούμενο σας είναι γιατί δεν βρίσκεστε εσείς, η ομάδας σας, στην δικιά του θέση.. Αυτό είναι που σας καίει.. Και οχι το δίκαιο.. Όχι η εξυγίανση.. Πόσο υποκριτικό αν μη τι άλλο.. πόσος φαρισαισμός μπορεί να σας διακατέχει όλους σας… Ποιος γνήσιος Ολυμπιακος είναι περήφανος για τον Παπουτσελη?? Για την Ριζούπολη?? Για τον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης?? Κανείς..!!!!

Αλλά όποιος κοιτάει αυτά το δέντρο βλέπει.. το δάσος χάνεται.. και δεν βλέπει ότι αυτή η ομάδα έχει ξεφύγει απ τα ελληνικά δεδομένα.. Με σύνεση κι οργάνωση.. Με τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις.. Με εγκαταστάσεις προπονητικές ευρωπαϊκού επιπέδου.. Με τμήμα σκαουτινγκ και αξίες μεταπώλησης..

Που πουλάει τον Ποντενσε 20 μύρια, τον Τσιμικα 15, που φέρνει τον Καμάρα και τον Μπα από την Β Γαλλίας με 700.000 πέρσι και σε 2 χρόνια θα γίνουν ανάρπαστοι.. Ένας σύλλογος που έφτιαξε τ όνομα του στην Ευρώπη μόνος του, την ώρα που εσύ αποκλείεται από κάποια Εστερσουντ.. Όποιος αυτά όλα δεν τα βλέπει, απλά εθελοτυφλεί.. Δηλώνει ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ξεμπερδεύει………………

 

Ας μιλήσουμε για αμαρτίες

Δεν υπάρχει Ολυμπιακός που να είναι ΑΝΤΙ.. εννοώντας κάποια άλλη ομάδα… Οι πιο μετριοπαθείς είναι ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ασφαλώς.. κι ας αποστειρώνει η ΦΙΦΑ αυτήν την συλλογική αντίδραση.. Από το””θα φυλάκισω το πρωτάθλημα στην Παιανία “” μέχρι την εξαγορά των βλαχοπροέδρων και της ΕΠΟ από Σαββίδη και Μελλισανιδη κύλησε πολύ νερό στον μύλο..

Αλλαξε κάτι?? Φυσικά και Όχι.. !! Ας πάρει λοιπόν ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.. Όταν αυτό το καταφέρουμε τότε θα μπορούμε να έχουμε ένα πρωτάθλημα ευηπόληπτο, ένα ποδόσφαιρο που να το γουστάρουμε και ένα λόγο επιπλέον να πάμε παρέα στο γήπεδο..

Έως τότε ομως “ο αναμάρτητος πρώτος Τω λίθο βαλετω ” …..

 

ΔΕΛΗΚΑΡΙΚΟΣ

 

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: