Αρχική Η Ευρωπαϊκή Λίγκα ό επόμενος σταθμός τού Ολυμπιακού. Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η Ευρωπαϊκή Λίγκα ό επόμενος σταθμός τού Ολυμπιακού. Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Βλέποντας προχθές το ματς στο ΟΑΚΑ παίζοντας ό “τίποτα”με τον μπόλικο “καθόλου” αναρωτήθηκα. Είναι δυνατόν να λένε αυτοί ότι τους κλέβει τα πρωταθλήματα και τις Κυριακές τους ο Ολυμπιακός. Αν είναι δυνατόν, Ελεος κύριε δικαστά μειώστε επειγόντως την ποινή μου. Είναι ομάδες αυτές που μπορούνε να κερδίσουνε τον Ολυμπιακό; Με τίποτα και για κανένα λόγο.

Ο “Θρύλος” και με τους δύο ταυτόχρονα να παίξει για πλάκα θα τους απλώσει το σύρμα να στεγνώσουμε. Και έχουνε αυτοί το θράσος να λένε ότι ο Ολυμπιακός τους κερδίζει με το στραγάλι. Ολυμπιακός παίζοντας με αυτούς τους δύο και όλους τους υπόλοιπους στο ίδιο πρωτάθλημα τους κάνει μεγάλη χάρη. Όταν δεν αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου σου τότε καταργείς το κινητρό σου και μένεις στάσιμος, αλλά η ώρα και η στιγμή που ο “θρύλος” θα συμμετέχει στη μεγάλη ευρωπαϊκή Λίγκα δεν είναι μακριά. Πλησιάζει.

Ο “Παβαρόττι” έχει καλουπόσει τη διαδρομή, και ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη πρεμιέρα του “Θρύλου”. Και τότε να δούμε ποιός θα απαλλαγεί από ποιόν .Ο Ολυμπιακός από τους “τίποτα” ή οι “τίποτα” από τον “καταστροφέα” όπως τόν λένε τού ποδόσφαιρο μας. Χωρίς το” Θρύλο” δεν υπάρχει Σούπερ Λίγκα στη χώρα μας. Το πρωτάθλημα υποβαθμίζεται και γίνεται ανύπαρκτο.

Ποιος από τους υπόλοιπους να σηκώσει το φορτίο της” πολυτέλειας”. Ολους μαζί τους υπόλοιπους να τους βάλεις στο γερανό δεν ξεφεύγουν από την “ανάγκη” και τότε να δούμε πόσα “απίδια βάζει ο σάκος”, γιατί ορισμένοι, μάλλον πάρα πολλοί το έχουνε πάρα ξηλώσει, με το ο Ολυμπιακός τα στήνει όλα και ταυτόχρονα τα γκρεμίζει. Φτιάξτε λοιπόν μία Λίγκα μόνοι σας και να δούμε ποιος θα πάρει το παιχνίδι απάνω του.

EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË – ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Γιατί ο “θρύλος” είναι αυτός που φορτώνει με λεφτά την ΕΠΟ αποδίδοντας τα ποσοστά των μεταγραφών και των μεταπωλησεων κρατώντας την Ομοσπονδία όρθια. Και αντί να τον έχουνε στα όπα-όπα τον μαχαιρώνουν πισώπλατα.  Ας είναι, δεν πειράζει, Ο “Θρύλος” είναι τεράστιος και αντέχει. Όταν οι “νάνοι” νιώσουμε το “γίγαντα” μακριά τους, τότε θα καταλάβουν πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του,και ενδεχομένως να τον παρακαλάνε να γυρίσει κοντά τους για να τους ξανασκεπάσει με τα φτερά του. Τότε όμως μάλλον θα είναι αργά.

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: