Και ευχαριστημένοι είμαστε…! ΑΕΚ λέω και κλαίω

Ωχ Παναγία μου!!! Τι ήταν αυτό πάλι στο πρώτο 15ο λεπτό;;; Στο 12 και 14 δύο γκολ τόσο εύκολα…τόσο άδικα! Έχουμε κακή άμυνα, δε λέω αλλά 2 φάσεις και 2 γκολ….Όοοοοοοοχι ρε φίλε! Άσε μας να το παλέψουμε, όσο μπορούμε! Τι είναι αυτό το πράγμα στα τελευταία ματς! Συμφωνούμε ότι η ανασταλτική λειτουργία της προβληματίζει έντονα αλλά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα σε αυτό το ματς.

Εκεί που νοιώσαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολη βραδιά και ότι θα μετράγαμε πολλά στο πλεκτό, το ισορροπήσαμε το παιχνίδι, εννοείται έριξαν και αυτοί τον ρυθμό και ευτυχώς ήρθε μία φυσιολογική ήττα του 2-0. Αξιοπρεπής ήττα….

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ήταν δεδομένο ότι δεν μπορούμε να “χτυπήσουμε” την Λέστερ στην Αγγλία αλλά να το παλέψουμε. Θα μου πουν κάποιοι “Τι είναι αυτά που λες;; Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει πάντα για να κερδίζει κτλ.” Μάγκες…..Και εγώ αυτό θέλω, αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου! Η διαφορά δυναμικότητας τεράστια και όποτε θέλανε βάζανε γκολ. Το θέμα είναι ότι δεν ξέφυγε η κατάσταση…..

Σήμερα η ΑΕΚ έπαιξε ότι μπορούσε, ίσως μπορούσε και καλύτερα! Υπήρξε προσπάθεια, υπήρχε πάθος και διάθεση…Τόσο μπορεί! Η Ευρώπη τελείωσε και τώρα πρέπει να συγκεντρωθεί και να μαζέψει ότι μαζεύεται ώστε να φτάσει με όσο λιγότερες απώλειες μέχρι το τέλος του έτους και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ενισχυθεί ποιοτικά και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα άκρα.

Επόμενος αγώνας τώρα θα είναι την Κυριακή με τον Απόλλων, τον μαχητικό Απόλλωνα όπου δεν θα έχει εύκολο έργο. Η εικόνα πρέπει να αλλάξει και ίσως ευκαιρία να διορθωθούν κάποια πράγματα. Το μόνο που είναι σίγουρο ότι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει συμπεριφορά γιατί θα καταστρέψει άλλη μία χρονιά τόσο νωρίς.

 

Διαβάστε Περισσότερα