Αρχική Κορονο’ι’ος: ΚΟΡΟΔΟ’Ι’ΟΣ MADE IN USA; Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Κορονο’ι’ος: ΚΟΡΟΔΟ’Ι’ΟΣ MADE IN USA; Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Δεν μπορεί δεν γίνεται να μη σκεφτείς πονηρά, είναι αδυνατον το μυαλό σου να διαχειριστεί με φυσιολογικό τρόπο αυτό το απίστευτο που συμβαίνει με τον “κορονο’ι’ό” στην Κίνα. Δεν γίνεται ρε μάγκες το μυαλό σου να μην πάει σε δάχτυλο των Αμερικανών για αυτή την ολική οικονομική και όχι μόνο καταστροφή που συμβαίνει αυτή την εποχή στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά χώρα του πλανήτη. 1,4 δισεκατομμύρια ψυχές κατοικούν σε αυτή την αχανή περιοχή της γης, με απίστευτους ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία 20 χρόνια, και αυτή την εποχή βιώνουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ιστορίας τους σαν κράτος.

Βλέποντας τεράστιες κινεζικές πόλεις των 10 εκατομμυρίων να μην κυκλοφορεί στους δρόμους άνθρωπος, και τα μαγαζιά να έχουν ήδη καταστραφεί και να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο,βαριε’ς βιομηχανίες ταρακουνιωνται συθέμελα, και να πτωχεύουν καθημερινώς, λες και έχουνε μπει σε εκατό μνημόνια ταυτόχρονα, αν είσαι λίγο πονηρός ψάχνεσαι.

Πώς λοιπόν να μην πάει το μυαλό μας στα υπόγεια της CIA και του State department, εκεί που αποφασιζονται και δίδονται για σχεδιασμό σε μυστικά Αμερικανικά εργαστήρια τα πάντα, από όπλα μαζικής καταστροφής μέχρι άκρως μεταδοτικοι υιοί μαζικής εξολο’θρευσης ολόκληρων λαών, που κατά καιρούς τους ξεφεύγουνε εντελώς “άθελά” τους μέσα από τους αυστηρά αεροστεγει’ς θάλαμους κατάψυξης, και πηγαίνουνε συστημένοι, και μέσω “κούριερ” σε κάποιους ενοχλητικούς φωλια’ζωντας βαθιά μεσα στο αίμα, δημιουργώντας όλα αυτά που βλέπουμε εδώ και καιρό στην Κίνα.

Είναι τυχαίο ότι ο Κινέζος γιατρός που πιστοποίησε επιστημονικά το συγκεκριμένο υιό ενημερώνοντας τις Κινεζικές αρχές για την επικινδυνότητα του, πέθανε από αυτόν τον ίδιον τον υιό. Τα τελευταία πολλά χρόνια το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στην τρομακτικά αναπτυσσόμενη Κινεζική οικονομία είναι αμέτρητα δισεκατομμύρια δολάρια, σε σημείο πού ολόκληρη η Αμερικανική αυτοκρατορία να εξαρταται από τις ορέξεις των Κινέζων επιχειρηματίων. Βλέποντας οι Αμερικανοί ότι τα τελευταία χρόνια η Κίνα διεκδικεί θέση στο “βάρθρο” των υπερδυνάμεων, και φοβούμενοι γιατί πάντα έτσι πονηρά σκέφτονται, μήπως και εκτοπιστου’νε από το Νο1, γιατί να μην σκεφτούν δόλια και πονηρά, πρώτη φορά τους είναι;

Και στις αρχές της δεκαετίας του 80′ εντελώς άθελά τους, τους είχε ξεφύγει το μικρόβιο του AIDS, και εξαφανίστηκαν από προσώπου γης όλα τα πρεζόνια και όλοι ομοφυλόφιλοι. Μάγκες οι μεγάλοι της γης βρίσκουν πάντα λύσεις, και επειδή οι εποχές αλλάξανε και δεν μπορούνε να δώσουν εντολή στα αεροπλανοφόρα τους να εξαφανίσουν αυτή τη μεγάλη χώρα βομβαρδίζοντας την με χημικά, εφαρμόζουν μεθόδους πανδημίας. Οι πανδημίες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της παγκόσμιας οικονομίας και ο ταχύτατος θάνατος της οικονομίας του συγκεκριμένου κράτους όπου αυτή κάθε αυτή η πανδημία εξελίσσεται.

Αυτό οι Αμερικάνοι το ξέρουνε πάρα πολύ καλά. Ποιος σε ολόκληρη τη γη αυτή την εποχή ακουμπάει κινεζικό προϊόν; Κανένας. Σε όλη την Κίνα οι πάντες κυκλοφορούν με ιατρικές μάσκες. Και όποιος έχει την ατυχία να ανεβάσει πυρετό, γίνεται φορτωτική από την κινεζική αστυνομία, και πετάγεται στον κλίβανο. Αν είναι δυνατόν. Η Οικονομία τους όχι μόνον τελείωσε ήδη έχει μπει στον τάφο. Σε λίγο καιρό αυτή η μεγάλη χώρα ενδεχομένως να μην υπάρχει στο χάρτη και θα ρθει η στιγμή που οι Κινέζοι πολίτες θα αναπολούν εποχές του Μάο Τσε Τουνγκ, που όποιος Κινέζος κατάφερνε να τρώει καθημερινώς μία κούπα ρύζι ήταν ευτυχισμένος.

Αν αυτές οι πρακτικές ισχύουν, είναι πρακτικές αυτοκτονίας. Κανένα μικρόβιο δεν περιορίστηκε γεωγραφικά μόνο στις χώρες που ενοχλούνε τους Αμερικανούς κατά καιρούς. Ξεφεύγουνε, και την πληρώνει όλη η ανθρωπότητα, και σε μεγαλύτερο βαθμό οι ίδιοι οι Αμερικανοί. Ακριβώς το ίδιο πράγμα έγινε και με το AIDS. Εφιάλτης είναι ακόμη αυτό το μεταδοτικό νόσημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ναι μεν μπορεί να καταστρέφουν βρώμικα και καταχθόνια τους αντιπάλους τους πετυχαίνοντας το σκοπό τους, αλλά το τίμημα και για τους ίδιους είναι τεράστιο. Βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους. Και καλά τα δικά τους, το θέμα είναι ότι αυτές οι βρώμικες πρακτικές δεν έχουν σύνορα και την πληρώνουμε άδικα και εμείς οι υπόλοιποι. Μάγκες εύχομαι μέσα από την ψυχή μου αυτά που γράφω όλα να είναι μπούρδες. Μακάρι να βγω ψεύτης. Αλλά;

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: