Αρχική ΚΡΙΣΤΙΆΝΟ ΡΟΝΆΛΝΤΟ όλο το ποδόσφαιρο Β Ιγνατίου

ΚΡΙΣΤΙΆΝΟ ΡΟΝΆΛΝΤΟ όλο το ποδόσφαιρο Β Ιγνατίου

Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως ή μεγαλύτερη μορφή του σύγχρονου παγκόσμιου ποδοσφαίρου στή θέση το επιθετικου’, και ειδικότερα στή θέση του σέντερ φορ. Ένας παίκτης από άλλο πλανήτη, μία ανθρώπινη ποδοσφαιρική κατασκευή από το “υπερπέραν” με κατασκευαστικη’ προδιαγραφή “robocop”. Ίσως ο παίκτης μέ τό τελειότερο μυϊκό σύστημα όλων τών εποχών.

Με δυνάμεις αστείρευτες καί ψυχισμό ατσάλινο, εδώ καί περιπου είκοσι χρόνια δεν μπόρεσε κάνεις αμυντικός στον πλανήτη να σταματήσει αυτό τό “υπερόπλο” τού γκολ. Απίστευτη “διόπτρα” σε πρώτο χρόνο. Μαγική διαχείριση της μπάλας σε ταχύτητες Formula1. Ένα ομορφόπαιδο από την Πορτογαλία που τον καψουρευ’τηκε καί ή μπάλα. Της μιλάει και αυτή εκτελεί. Ποτέ δεν του έχει φέρει αντίρρηση. Με το πρώτο άγγιγμα του αναπαύεται στα δίχτυα.

Έχει καταργήσει όλους τους ποδοσφαιρικούς νόμους,και όλους τους νόμους της φύσης. Είναι ο καλύτερος σέντερ φορ όλων των εποχών, όλων των σχολών ποδοσφαίρου, και όλων των συστημάτων. Ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι πολύ μεγάλος Γερμανός “striker” Γκερντ Μίλερ, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί κανένα από τα αμέτρητα γκολ που έβαλε γιατί τα τελευταία χρόνια πάσχει από Αλτσχάιμερ. Κρίμα.

Ψιλόλιγνος ποδοσφαιριστής με ασύγκριτη έκρηξη. Το ξεκίνημα του από την απόλυτη ηρεμία μέχρι τα “φουλ στοιχεία” μπορεί να συγκριθεί μόνο με “πυραύλους” εδάφους-αέρος. Μέσα στην περιοχή μοιάζει με “κόμπρα” που μόλις έχει αναδυθεί από το καλάθι του Ινδού Φακίρη έτοιμη να σε χτυπήσει δολοφονικά και να σε αφήσει ξερό, παξιμάδι. Έξω από την περιοχή είναι λιοντάρι” άτα’ι’στο” που μπορεί σε δευτερόλεπτα να σε καταβροχθίσει.

Κανένας προπονητής, κανένα ποδοσφαιρικό σύστημα, και καμία διορθωτική κίνηση, δεν μπόρεσαν πότε παιχτικα’ να τον σταματήσουνε. Η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα είτε το θέλανε είτε δεν το θέλανε. Αυτός ο υπεράνθρωπος γεννήθηκε μόνο για αυτό. Ο ασύγκριτος αυτός Πορτογάλος στη Δύση πλέον της καριέρας του έχει γράψει τη δικιά του ιστορία.

Υποχρεωτικά οι ιστορικοί του ποδοσφαιρικού μέλλοντος θα πρέπει να τον εντάξουμε σε όλα τα ποδοσφαιρικά βιβλία, και να το διδάσκουνε σαν παράδειγμα προς μίμηση σε όλες τις νεότερες ποδοσφαιρικές γενιές των επιθετικών και όχι μόνο. Κριστιάνο Ρονάλντο όλο το ποδόσφαιρο

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: