Αρχική Με Φακίρη Προπονητή χάθηκαν και οι τελευταίοι πιστοί.

Με Φακίρη Προπονητή χάθηκαν και οι τελευταίοι πιστοί.

Έντονος προβληματισμός έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΟ για την εικόνα που θα παρουσιάσει αύριο το βράδυ το Ολυμπιακό Στάδιο στα πλαίσια της συνάντησης μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος και της Εθνικής Αρμενίας για τα προκριματικά του Euro 2020. Η Εθνική μας έχασε μία τεράστια ευκαιρία προχθές να ξανακερδίσει και να ξαναφέρει τον κόσμο πάλι στο γήπεδο στο ματς με την Ιταλία στο οποίο διασύρθηκε ποδοσφαιρικά χάνοντας με κάτω τα χέρια 3-0.

Ο κόσμος απελπίστηκε απο τα διάφορα μαγικά του Φακίρη προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη και αυτοί οι λίγοι που πήγανε προχθές είναι σίγουρο ότι σήμερα δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για το ματς με την Αρμενία μαζί με τους Αρμένιους δεν θα ξεπερνάνε τις 5.000, μία εικόνα δηλαδή αποκρουστική για ένα ματς Εθνικών ομάδων σε ένα τεράστιο και αφιλόξενο για ποδοσφαιρικούς αγώνες γήπεδο.

Αυτή η εικόνα βέβαια εκθέτει αλά δεν είναι πρωτόγνωρη για την ΕΠΟ της εξυγίανσης και του Βαγγέλη Γραμμένου, η οποία ΕΠΟ δεν ήταν ικανή να διοργανώσει το τελικό του κυπέλλου της Ελλάδος πριν από λίγο καιρό στον οποίο το τελετουργικό έμοιαζε με μνημόσυνο αφού στις εξέδρες ήταν μόνο προσφιλείς συγγενείς και φίλοι. Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως έχω γράψει και σε κάποια άλλα άρθρα οι παράγοντες να είναι διορισμένοι με κομματικά κριτήρια και με μηδενικές ικανότητες που παράγουν μηδενικά και εξευτελιστικά αποτελέσματα.

Για αυτό δεν χρειάζεται ούτε προβληματισμός ούτε στοχασμός γιατί το ποδόσφαιρό μας δεν πάει μπροστα .Τιποτα δεν θα πάει μπροστά αν αντί για ταχύτητα προς τα έμπροσθεν βάζουμε πάντα την όπισθεν, είναι αδύνατον να πάμε μπροστα .Αν είμαστε τυχεροί και βρούμε τσουλόντας στο ντουβάρι θα γλιτώσουμε αν είμαστε άτυχοι και πίσω μας είναι γκρεμός  Αντίο Γρανάδα.

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: