“Με την ψύχη στο στόμα” ΑΕΚ λέω και κλαίω…

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, έχοντας κερδίσει με 4-2 στον 1ο αγώνα, ο επαναληπτικός θα ήταν σχεδόν τυπική διαδικασία για την ομάδα μας. Με τα σημερινά δεδομένα όμως αυτή η ΑΕΚ δείχνει τόσο ασταθής όπου είναι ικανή να αποκλειστεί κιόλας!

Δεν έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο αντίπαλο,ίσα ίσα μια χαρά ομάδα έχει ο Βόλος. Το πρόβλημα το έχει η δικιά μου ομάδα. Όπως έχω ξαναπεί παλεύουμε με τα ‘ψέματα’… ΠΑΛΙ φέτος. Αυτά θα έχουμε καιρό να τα πούμε… Για να δούμε σήμερα… Θα κάνουμε το αυτονόητο και να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας με φόντο το Κύπελλο Ελλάδος;

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν αρκετά δυναμικά και να κερδίζουν 2 κόρνερ στα πρώτα 7 λεπτά, χωρίς βέβαια να γίνει κάποια ιδιαίτερη φάση για γκολ. Στην συνέχεια η Ένωση ισορρόπησε το ματς και βγήκε στην επίθεση κερδίζοντας έδαφος στο γήπεδο. Ο Βόλος πιέζει και έχει καταφέρει να μην αφήσει την ΑΕΚ να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού σε κανένα σημείο του αγώνα φτάνοντας ήδη στο 1ο ημίωρο. Στο 34ο λεπτό ο Τσιντώντας σε μια εντελώς λανθασμένη ενέργεια κάνει πέναλτι στον Νίνη και ο Δουβίκας δεν έχασε την ευκαιρία να σημειώσει το 1-0 για την ομάδα του και να την βάλει στο κόλπο της πρόκρισης.

Μην ξεχνάμε ότι ο Βόλος προκρίνεται με 2-0 η 3-1. Και αντί να αφυπνιστεί η ομάδα της ΑΕΚ, ο Βόλος συνεχίζει να δημιουργεί και να πιέζει για γκολ. Υπάρχουν και τα λογικά νεύρα γιατί ο αγώνας κρίνει πρόκριση στους ‘4’ με τους Βολιώτες να δείχνουν πόσο πολύ πιστεύουν στην πρόκριση. Τέλος 1ου ημιχρόνου με τον Βόλο να προηγείται και να δείχνει περισσότερο πάθος και θέληση για την νίκη-πρόκριση. Αναμένω μια διαφορετική ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο γιατί αν συνεχίσει έτσι, ο Βόλος θα καταφέρει να πάρει μια τεράστια πρόκριση.

Έναρξη 2ου ημιχρόνου, με τον Βόλο αρχικά να μπαίνει πιο αποφασιστικά αλλά την Ένωση γρήγορα να ανεβάζει στροφές και να απειλεί με τον Καρίμ στο 59′. Η ΑΕΚ χρειάζεται γκολ για να ηρεμήσει και να της φύγει το άγχος που έχει στο παιχνίδι της. Όσο δεν βάζει γκολ, τόσο με φοβίζει ότι η πρόκριση θα χαθεί. Φτάσαμε 20 λεπτά πριν το τέλος του ματς και η αγωνία όλο και μεγαλώνει για τις δύο ομάδες.

Η Ένωση δεν έχει κινδυνεύσει αλλά σε μία λάθος στιγμή, ο Βόλος είναι ικανός να κάνει την ζημιά.  Ο χρόνος κυλάει με τις δυο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις , με τον Βόλο να κάνει επιθετικές αλλαγές και την Ένωση να ¨θωρακίζει¨ το κέντρο της. Πλέον είμαστε στο 90΄ και μένουν τα 4 λεπτά καθυστερήσεων με την ΑΕΚ να αμύνεται μαζικά και τον Βόλο να κάνει τις τελευταίες προσπάθειες του για να πάρει την πρόκριση. Και….ΤΕΛΟΣ!!!

Με την ψυχή στο στόμα βέβαια, αλλά η αποστολή εξετελέστη! Τώρα τι να πω;; Ότι χάρηκα;; Είμαι τόσο απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας….δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα μου να παλεύει να πάρει την πρόκριση έτσι όπως την πήρε από ομάδα επιπέδου Βόλου (χωρίς να μειώνω τον Βόλο φυσικά).  Δεν θέλω καν να εκφραστώ για κάποιους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά αυτοί που τους έφεραν στην ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι με τον μαχητικό Απόλλων την Δευτέρα 8 Μαρτίου….

Διαβάστε Περισσότερα