Αρχική Ο Χρήσιμος Ηλίθιος …. Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Ο Χρήσιμος Ηλίθιος …. Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Ο ΧΡΉΣΙΜΟΣ ΗΛΊΘΙΟΣ Εσύ φίλε συν οπαδε ,που έχεις κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα ανά την Ελλάδα και ανά τον κόσμο προκειμένου να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα ,την ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΟΥ ,όπως την αποκαλείς. Εσύ που κάποτε αψήφισες βροχές, κρύα και χιόνια, λυσσασμένους αέρηδες και γενικά αντίξοες καιρικές συνθήκες . Παρόλα αυτά ήσουν εκεί στα τσιμέντα μαζί της. Εσύ που αν έβαζες το ένα πάνω στο άλλο ,τα παλιά εισιτήρια των τρένων που σε κατέβαζαν στην Αθήνα ,σίγουρα θα σχημάτιζαν ένα πολύ χοντρό πακέτο.

Εσύ που κάποτε μάλωνες με τους αντίπαλους οπαδούς,πουχτυπήθηκες και ματωσες, έκανες αυτόφωρο και κάποιοι άλλοι λιγότερο τυχεροί έκαναν φυλακή διότι έμπλεξαν. Ήταν κάποτε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα. Εσύ ήσουν αυτός πού ξενύχταγε στην κατάληψη των γραφείων ,προκειμένου να φύγουν τα λαμόγια από την ΠΑΕ διότι ήθελες να την ελευθερώσεις. Ήθελες το δικέφαλο αετό να πετάξει ψηλά ανεξάρτητος. Έφτασες μάλιστα στο σημείο να ψήνεις σουβλάκια τα οποία πουλώντας τα είχες την ψευδαίσθηση και τον ρομαντισμό πως με τα χρήματα αυτά θα κρατούσες κάποτε τον Σαλπιγγίδη.

Σε σένα μιλάω φίλε συν οπαδε, εσύ που λες ότι ο ΠΑΟΚ Είναι Πάνω Από Όλα,. Εσύ που ισχυρίζεσαι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από κόμματα, ότι είναι μία ιδέα, μία θρησκεία ένα κίνημα . Σε σένα τα λέω αυτά. Εσύ που κάθε χρόνο δεν ξεχνάς τα αδέρφια σου ,τους αδικοχαμένους οπαδους στα Τέμπη. Εσύ που δεν θες το άδικο και σου αρέσει το δίκαιο. Εσύ που κάνεις καλοπροαίρετη κριτική και δεν τρως τις σάρκες σου. Εσύ που έμαθες ποτέ σου να μην κάνεις το ασπρό μαύρο ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των άλλων.

Εσύ που δεν επιχείρησες ποτέ σου να εκβιάσεις τους θεσμούς προκειμένου να πετύχεις τους ιδιοτελείς σκοπούς σου. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες κάπου έχειςξεφύγει. Κατανοώ την αμηχανία σου και την αγωνία σου για την ομάδα. Έχεις απορίες εύλογες. Πλήθος ερωτηματικών πλανώνται στο μυαλό σου. Η ανασφάλεια είναι σαν το αορατό πέπλο που κυριεύει την ψυχή σου. Απορείς με την απουσία του ιδιοκτήτη του κυρίου Ιβάν Σαββίδη τόσους μήνες.

Έχεις φτάσει στα όριά σου από τις παλινωδίες της διοίκησης σε ότι έχει να κάνει σχέση με τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις. Νιώθεις συναισθηματικά κενός από την αποτυχία σου να μπεις στους ομίλους του champions league. Γνωρίζεις πως αφού δεν έγινε φέτο ίσως να μη γίνει ποτέ. Έχεις εκνευριστεί αφάνταστα από το περιστατικό της μη αναθεώρησης των δελτίων υγείας γεγονός που σε έκανε να νιώσεις ντροπιαστικά.

Βλέπεις ότι η αγαπημένη σου ομάδα εξαιτίας και του financial fair play στερείται ποιότητας και εμπειρίας. Δίκιο έχεις και επειδή είσαι δίκαιος και δεν θες να πετάς στα σύννεφα αναγνωρίζεις πως αγωνιστικά δεν είσαι σε θέση να κόψεις πρώτος το νήμα. Παρόλα αυτά στρατηγικά τον τελευταίο καιρό έχεις κάνειένα τεράστιο έως ολέθριο λάθος. Ώρες ώρες η κριτική σου από καλόπιστη εμπεριέχει εμπάθεια. Ενίοτε κακία και μίσος σε κάποια πρόσωπα.

Αγνοείς μία σοφή παροιμία ΤΑ ΕΝ ΟΊΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΉΜΩ. Που σημαίνει ότι τα προβλήματα της οικογένειας λύνονται μεταξύ μας χωρίς να βγάζουμε ντελάλη. Μερικοί μάλιστα από εσάς με τις αναρτήσεις σας δίνεται τεράστια χαρά στον εχθρό. Όχι μόνο στον αθλητικό αλλά και στον γεωπολιτικό. Αυτόν που θέλει να διώξει τον πρόεδρο σας από την Ελλάδα διότι πιστεύει ότι εξυπηρετεί ρώσικα συμφέροντα. Εσείς λοιπόν με τη στάση σας μέσα από τις αναρτήσεις σας ρίχνετε νερό στον μύλο του εχθρού .

Οι αναρτήσεις σας κοσμούν τις στήλες του γαβαθιώτη και του Λευτέρη χαραλαμποπούλου στο 10.gr. είναι σαν να δίνεται οι ίδιοι το πιστόλι στα χέρια του εχθρού και μάλιστα να βάζετε εσείς τη σφαίρα στη θαλάμη ζωγραφίζοντας συγχρόνως το στόχο πού είναι η κεφαλή της ομάδας μας Ο ΙΒΆΝ ΣΑΒΒΊΔΗΣ. Μερικοί από σας χρησιμοποιείται δύο τσιχλόφουσκες. Η μία λέγεται πρόβατο και η άλλη προσωπολατρία. Όταν είναι πάνω στο θυμό σας να πληγώσετε την ομάδα, διότι για μένα και ο τελευταίος οπαδός είναι μέλος της ομάδας, χρησιμοποιείτε αυτές τις δύο τσιχλόφουσκες προκειμένου να ισχυροποιήσετε τη θέση σας και να κάνετε τον αδερφό σας να κουρνιάξει.

Βάζετε το Εγώ σας πάνω από το εμείς μα το χειρότερο είναι ότι βάζετε το Εγώ σας πάνω από τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ αδιανόητο επίσης άτομα με αριστερή κουλτούρα να υπερασπίζονται μέ λύσσα Τα τεράστια συμβολαια και να μην στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά της ΠΑΕ επιτέλους κάποτε να απεμπλακεί από αυτά. Δε συμβαδίζουν αριστερόστροφες ιδέες με καπιταλιστικά ιδεώδη. Δεν μπορεί για παράδειγμα ένας παίκτης που κοστίζει 10 ευρώ να πρέπει η ομάδα που αγαπάς και πού θέλεις το καλό της να τον πληρώνει για 20. Λάθη έγιναν τεράστια στο παρελθόν.

Σημασία έχει να μην επαναλαμβάνονται και κάποια στιγμή oλα να είναι συνάρτηση με το volue for money έτσι ώστε στο εγγύς μέλλον επιτέλους Ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει την αυτονομία του και την οικονομική του εξυγίανση. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Το ΠΑΟΚ πάνω από όλα οφείλουμε να το κάνουμε πράξη. Ειδικά η ρητορική μας είναι ανεπίτρεπτο να ταυτίζεται με τη ρητορική του εχθρού.

Αυτόύ που μας μισεί και θέλει τον αφανισμό μας. Εάν εσύ δεν στέκεσαι αρωγός δίπλα στην κεφαλή του συλλόγου πού είναι ο πρόεδρος του και παρακαλάς τη φυγή του είσαι για μένα Ο ΧΡΉΣΙΜΟΣ ΗΛΊΘΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ

 

 

Τα λέγαμε κιόλας

 

Το κλεμμένο Smart της Θεσσαλονίκης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: