Αρχική Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ” Το Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ” Το Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Ο φίλος μου ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ, είναι ελληνική κωμική ταινία που γυρίστηκε το 1962 σε σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου. Όπως θυμάστε, όσοι έχετε δει την ταινία, ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ ήταν ένα φανταστικό πρόσωπο (φίλος) που είχε δημιουργήσει ο Θοδωράκης, προκειμένου να ΞΕΓΕΛΑ τη γυναίκα του.

Ο Θόδωρος είχε μία κακιά συνήθεια. Του άρεσαν οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, όντως κατάφερνε να την ξεγελά. Χρησιμοποιούσε αμέτρητα ΨΕΜΑΤΑ, έχοντας ως άλλοθι τον ανύπαρκτο φίλο του τον ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ.

Όμως επειδή στην ζωή το “ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ”, έτσι κάπως την πάτησε και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας. Η γυναίκα του ανακάλυψε την ΑΠΑΤΗ που της είχε στήσει και αποφάσισε εν αγνοία του, να του γυρίσει το παιχνίδι ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, με αποτέλεσμα να τον παγιδέψει με τον ίδιο ψεύτικο ήρωα που είχε πλάσει.

Μάλιστα ο Θοδωράκης άρχισε σιγά-σιγά να τα χάνει σε σημείο μάλιστα να εμφανίζει έντονα σημάδια ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. Μετά από πιέσεις, κατέληξε σε νευρολογική κλινική όπου εξετάστηκε από έναν τρελογιατρό, ο οποίος του διέγνωσε ότι πάσχει από ΨΥΧΩΣΗ και του έκανε ένεση για να τον καλμάρει.

Στο τέλος, αποκαλύπτεται η αλήθεια και φυσικά ο Θανασάκης δεν ήθελε να ξανακούσει για τον ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: