Ο Μόνος που έφθασε τον Τζόρνταν… ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν οι λέξεις εκείνες που μπορεί κάποιος να περιγράψει και να πεί για αυτό που συμβαίνει εδώ και μερικές ώρες μετά τον χαμό του Κόμπε.
Θλίψη,στεναχώρια και ένα τεράστιο γιατί θεέ μου.. Ήταν για μένα ο μοναδικός που μπόρεσε να φθάσει στα στάνταρ του κορυφαίου αθλητή που κατέβηκε ποτέ στα παρκέ.Ο ίδιος ο Jordan το έχει παραδεχθεί εδώ και χρόνια.
Έβγαλε τους Lakers από τα πέτρινα χρόνια,τους ξανακάνει την δεκαετία του 2000 μεγάλους μέσα από νίκες και τίτλους.Γίνεται κορυφαίος στο ΝΒΑ και τον σέβονται όλοι σαν παίχτη αλλά κυρίως σαν άνθρωπο με τον τρομερό του χαρακτήρα που διαθέτει.
Στο τελευταίο ταξίδι της ζωής του θα έχει παρέα την κόρη του που τόσο άδικα έφυγε και εκείνη μαζί του.. Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι για να γράψουμε αφιέρωμα για τον παιχταρά.Πως μπορούμε να το κάνουμε αφού ακόμα πιστεύουμε ότι θα βάλει την κίτρινη μπλούζα με το 24 και θα μας τρελάνει..
Κόμπε στο ένας εναντίον ενός μονάχα ο χάρος σε νίκησε,αλλά τα καλύτερα καλάθια,ασίστ και καρφώματα το ξέρω τα κρατάς για τον παράδεισο…Καλό ταξίδι παιχταρά…

Διαβάστε Περισσότερα