Ο Μπανιστιρτζής …………….

Στο τέλος του Μαΐου έχουμε ευρωεκλογές, οι ευρωεκλογές γίνονται για να εκλεγούν κάποιοι ικανοί άνθρωποι και να εγκατασταθούν στο ευρωκοινοβούλιο με αποκλειστικό σκοπό την προστασία και το συμφέρον της πατρίδας μας. Αυτός είναι ο σκοπός και η αποστολή των ευρωεκλογών και των εκλεγμένων ευρωβουλευτών.Έλα όμως που τα πολιτικά κόμματα στην πατρίδα μας έχουν γράψει αυτή την αποστολή στα παπάρια τους και βάζουν υποψηφίους για το ευρωκοινοβούλιο τους κομματικούς τους φίλους μόνο και μόνο για να εκλέγουν και να εγκατασταθούν στις Βρυξέλλες για περίπου πέντε χρόνια και να κονομήσουν. Γιατί ο μισθός εκεί είναι περίπου 30.000 + τα συνταξιοδοτικά προνόμια που περιλαμβάνονται νομοθετικά. Οταν και όποτε συνταξιοδοτηθεί αυτός που έκανε και ευρωβουλευτής . Εδώ και καιρό βλέπουμε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική να συμπεριλαμβάνονται στις λίστες των πολιτικών κομμάτων σαν υποψήφιοι για την Ευρωβουλή.

Ψευτοδημοσιογράφοι τριτοδεύτεροι ηθοποιοί κάτι αποτυχημένοι δικηγόροι. Πλασάρονται μέσα απο τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές κερδίζοντας δημοσιότητα για να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού λαού. Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στις ελληνικές και Ευρωπαϊκές εκλογές. Και βλέπουμε στο ευρωκοινοβούλιο να εγκαθιστάνται κάτι Ζαγοράκηδες οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν κάνει κάτι για το κράτος τους αλλά έχουν μετατρέψει την εκλογή τους σε τουριστική ψυχαγωγία. Βέβαια τους ευρώ μισθούς τους παντελόνιαζουνε και είναι και παχυλοί. Ποιες είναι ρε μάγκες οι δυνατότητες του κάθε Ζαγοράκη που όταν θα χρειαστεί θα της ξεδιπλώσει στο ευρωκοινοβούλιο για την προστασία των συμφερόντων της πατρίδας μας ερώτηση κάνω. Μηδενικές λέω εγώ απλά ένα κομματικό ρουσφέτι είναι και τίποτα άλλο. Το ευρωκοινοβούλιο ρε παιδιά δεν είναι τίποτα το διαφορετικό από μία μεγάλη σύσκεψη πολυεθνικής εταιρείας στην οποία οι αντιπρόσωποι του καθενός κοιτάνε να προστατεύσουν τις μετοχές τις οποίες αντιπροσωπεύουν. Έχει τέτοιες ικανότητες ο κάθε αποτυχημένος κοπρίτης και η κάθε κοπρίτησα που στέλνει ο ελληνικός λαός μετά από την προτροπή των κομμάτων στην Ευρωβουλή. Κανένας ! όλοι ασχολούνται με την πάρτη τους όλοι πάνε για διακοπές, κανένας για να παράξει έργο.

Αυτα μάγκες μου τα γράφω όχι για να σας ανοίξω τα μάτια αλλά για να σας κλείσω τα αυτιά. Αυτές τις μέρες έχετε και έχουμε να ακούσουμε τα χίλια μύρια. Μην τα λαμβάνετε υπόψιν είναι όλα παραμυθένια. Έχουνε πάρει σβάρνα τα κανάλια κατι Γεωργούληδες κάτι Αρβανίτηδες κάτι τριτοδεύτεροι της Πλάκας δημοσιογράφοι και δικηγόροι και παρακαλάνε τον κόσμο να τους ψηφίσει. Μάγκες δεν είναι παίξε-γέλασε οι ευρωεκλογές. Εκεί στις Βρυξέλλες παίζονται τα μεγάλα συμφέροντα της πατρίδας μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για αυτό η ψήφος μας πρέπει να είναι υπεύθυνη και σοβαρή. Μην πάτε και ψηφίζετε με κομματικές προδιαγραφές θα κάνετε λάθος, ρίξτε την ψήφο σας αποφασίζοντας εσείς για σας και για τα παιδιά σας. Βάλτε κάτω τις σκέψεις σας και διαλέξτε. Υπάρχουν πολλοι που εχουνε και ικανοτητες. Οταν πας σε ένα μαγαζί να ψωνίσεις παίρνεις αυτό που σου υποδεικνύει ο πωλητής. Όχι διαλέγεις και παίρνεις αυτό που αρέσει σε σένα που σε συμφέρει και στην τιμή και στην ποιότητα. Ετσι θα κάνεις και στην περίπτωση των ευρωεκλογών θα ψηφίσεις αυτόν που κατά την άποψή σου θα μπορέσει να σε εκπροσωπήσει επάξια στο ευρωκοινοβούλιο και για να προστατεύσει τα συμφέροντα τα δικά σου των παιδιών σου και της πατρίδος μας. Οχι τραγουδιστές, αποτυχημένος δημοσιογράφος, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς της πλάκας όπως γίνεται συνήθως.

Αυτές οι συνταγές έχουν αποτύχει εδώ και χρόνια για την πατρίδα. Ειναι επιτυχημένες όμως για τα πολιτικά κόμματα γιατί όλοι αυτοί οι κοπρίτες είναι αναγνωρίσιμοι και ο κόσμος ψηφίζει βιαστικά και πάντα βάζει το σταυρό στον πιο γνωστό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο πιο γνωστός είναι και ο πιο ικανός συνήθως είναι ο πιο ανίκανοι το πιο κοπρόσκυλα. Αυτοί συνήθως οι γνωστοί είναι που λένε και ταζουνε τα πιο πολλά και δεν κάνουν ποτέ τίποτα. Ενώ κάποιοι άλλοι που δεν τάζουν σχεδόν τίποτα έχουν ικανότητες και μπορούν να κάνουν κάτι. Για αυτό στις 26 Μαΐου που θα πάμε όλοι στις κάλπες θα ψηφίσουμε με το δικό μας σκεπτικό. Χωρίς υποδείξεις με τη δικιά μας συνείδηση συγκεντρωμένα και υπεύθυνα. Ανθρώπους που τους έχουμε ψάξει και τους έχουμε αξιολογήσει θετικά. Μόνο έτσι μπορούν να βγούν θετικά και τα αποτελέσματα από τις κάλπες τα οποία θα ωφελήσουν και την κατεστραμμένη πατρίδα μας. Μη πιαστείτε για άλλη μία φορά κορόιδα. Κλείστε τα αυτιά σας σε αυτούς που σας υποδεικνύουν μέρα-νύχτα και βάλτε τους Χ. Το ξαναλέω άλλη μία φορά είναι οι πιο ανίκανοι. Τελειώνοντας θα κλείσουμε με τη φράση. Ψηφίστε για πάρτη σας και κατά συνείδηση όλα τα άλλα είναι ΠΙΑΣΟΚΟΛΙΑ.

 

………………. των Αποδυτήριων …!!

Διαβάστε Περισσότερα