Ο Μπανιστιρτζής …..

Μας έχουν δέσει με ατσάλινες χειροπέδες και τριπλό κόμπο.

Ο Τσίπρας έγινε παγκόσμια γνωστός από τη μία μέρα στην άλλη τον γνώρισε όλη η υφήλιος. Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση και από τον τρίτο Παράλληλο μέχρι το Cape Town, εφαρμόζοντας την πρακτική της πουτάνας στη Βουκουρεστίου. Δηλαδή λέγοντας πάντα και επί μονίμου βάσεως Ναι στον νταβαντζή. Μόνο έτσι είσαι στα υπόψη του και ανά πάσα στιγμή παίρνεις και προαγωγή. Έτσι και πεις έστω και μισή φορά ΟΧΙ έχεις αποκεφαλιστεί και εξαφανίζεσαι από προσώπου γης ,δεν σε βρίσκει ούτε ο δορυφόρος. Αυτή την πρακτική ακολουθεί εδώ και 4,5 χρόνια ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και οι νταβατζήδες, οι παγκόσμιοι και οι ευρωπαίοι τον έχουνε μη στάξει και μη βρέξει. Γιατί? γιατί τους κάνει όλα τα κέφια, δουλεύει για το συμφέρον τους.

 

Ταυτόχρονα όμως και για το δικό του συμφέρον, το συμφέρον της χώρας δεν υπάρχει αυτό! είναι σφουγγαρισμένο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Επί μονίμου βάσεως ο Πρωθυπουργός είναι στο ΝΑΙ! το ΟΧΙ δεν υπάρχει ούτε και κάτω από τη γλώσσα του. Αν διανοηθεί ποτέ και το πει, θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι δεν θα τον βρίσκουνε ούτε οι νυχτερίδες. Αυτά είναι γνωστά και για αυτό όλοι οι Πρωθυπουργοί της χώρας από τη μεταπολίτευση και μετά, ήταν πρωθυπουργοί μειοψηφίας κανένας ποτέ δεν κυβέρνησε παίρνοντας στις εκλογές το 50% επί των ψηφισάντων συν μια ψήφο. Άρα λοιπόν τους Πρωθυπουργούς μας δεν τους βγάζουμε εμείς στις εκλογές, μας τους επιβάλλουν. Οι Διεθνείς νταβατζήδες ανάλογα με την αρέσκεια τους και τα συμφέροντά τα δικά τους όχι τα δικά μας, μην πιάνεστε κορόιδα.!! Ο Τσίπρας λοιπόν ήταν μία καινούργια επιλογή ήταν ένας φρέσκος τύπος που δεν τον είχανε ξαναδοκιμάσει, τους προηγούμενους τους είχανε βαρεθεί γιατί τους είχανε στραγγίξει και πλέον δεν είχαν να πάρουν τίποτα άλλο, τα είχανε πάρει όλα.!! Και τελικά οι μάγκες πέσανε Διάνα. Αριστερός ο Τσίπρας στην ιδεολογία, αλλά κάραδεξιός στο χτύπημα της προσοχής και στο δόγμα ότι πεις εσύ Αφεντικό.!!!

Ότι είπε προεκλογικά εφάρμοσε τα ακριβώς αντίθετα.. Με αποκορύφωμα εκείνο το δημοψήφισμα που το ΟΧΙ του κόσμου το κάνανε ΝΑΙ. Αυτός ο άνθρωπος για να’ ναι ροτβάιλερ ,τόσο υπάκουος απέναντι στους νταβατζήδες κρατήθηκε όλα αυτά τα χρόνια πρωθυπουργός και θα τελειώσει και την τέτραετια όμορφα και ωραία.. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η ανυπαρξία του βασικού του αντιπάλου, δηλαδή της αντιπολίτευσης. Αυτός ο Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για γιδοβοσκός .Είναι δυνατόν μετά από τόσα και τόσα που έχει κάνει η κυβέρνηση του Τσίπρα απέναντι στον Ελληνικό λαό, να μην τα θυμίσω τώρα λίγο πολύ γνωστά: περικοπές συντάξεων, μισθών, όλων των κεκτημένων των εργασιακών, μόνο με αυτά παραμένει πίσω δημοσκοπικά κάποιες λίγες μονάδες. Για αυτό είναι νόμος άγραφος αλλά παντοτινά εφαρμόσιμος, τα κράτη προοδεύουν ανάλογα με τις επιλογές του λαού τους. Για τις επιλογές του Ελληνικού λαού είναι γνωστό ότι γινόταντουσαν πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του κάθε πολίτη, ξεχωριστά ανάλογα με το ταγμενο ρουσφέτι.

Δεν γίνεται όμως έτσι οι επιλογές του λαού, πρέπει να γίνονται με γνώμονα το κοινό συμφέρον .Έτσι πρέπει να επιλέγονται οι κυβερνήσεις! Αν συνέβαινε αυτό, οι ζημιές που θα παθαίναμε θα ήταν πολύ πιο μικρές από αυτές που έχουμε πάθει. Πάντως γεγονός είναι ότι ισχύει αυτό που λέμε και στο ποδόσφαιρο, ότι η απόδοσή σου εξαρτάται πάντα από την αξία του αντιπάλου σου. Όλα αυτά τα χρόνια ο Τσίπρας άλλωνιζε μόνος του, αντιπολίτευση στη χώρα δεν υπήρχε για να τον κοντράρει ή να τον φρενάρει. Για αυτό λοιπόν μάγκες πάρτε το απόφαση για τη Σωτηρία της χώρας μόνο ο λαός θα αποφασίσει, όταν αυτό θα εμπεδωθεί από εμάς τους πολίτες τότε υπάρχει κάποια περίπτωση η χώρα να βγεί από το βούρκο. Δεν είναι όμως εύκολο μας έχουνε δέσει με χειροπέδες ατσάλινες και τριπλό κόμπο.!

……. ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ .-

 

Διαβάστε Περισσότερα