Ο Μπανιστιρτζής ……..

Στις επιλογές σου να είσαι πιο σοβαρός και πιο μάγκας

Έσκασε τώρα τελευταία στον τύπο ένα περιστατικό που δήθεν μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ο γιος λέει του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας, Κώστα Φωτάκη, πήρε υποτροφία από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο που ίδρυσε ο πατέρας του 27.000 ευρώ. Ε ,και λοιπόν λέω εγώ και λίγα πήρε! Εγώ αν ήμουνα θα έπαιρνα και παραπάνω. Αυτά τα περιστατικά δεν πρέπει να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό γιατί αυτά είναι ο κανόνας για την Ελληνική βουλή και όχι η εξαίρεση. Μήπως η γυναίκα του Καραμανλή το δίπλωμα της χειρουργικής δεν το πήρε όταν ήταν πρωθυπουργός ο Κωστάκης .Μήπως η Περιστέρα το πτυχίο το διδακτορικό της καθηγήτριας δεν το πήρε  επί πρωθυπουργίας του Τσίπρα.??  Και πόσα άλλα τέτοια περιστατικά έχουμε να θυμηθούμε. Δεν θυμάστε εκείνος ο ψεύτοαμπελοφιλόσοφος  Πολύδωρας, ένα βράδυ έκανε πρόεδρος της Βουλής και το πρώτο που έτρεξε να προλάβει ηταν να διορίσει την κόρη του ως ανώτερη υπάλληλο στη Βουλή με  3500 χιλιάδες ευρώ το μήνα ! Δηλαδή μας τη φόρτωσε και της έκοψε ισόβια σύνταξη.

Γιατί εκεί δεν κάνουνε  τίποτα το σοβαρό, απλά κοπροσκυλάνε, να την πληρώνουμε μέχρι να πεθάνει! Πολλά, πάμπολλα τέτοια περιστατικά μέσα στη Βουλή είναι διορισμένοι όλοι οι συγγενείς των βουλευτών και των υπουργών και κόβουν βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ φιλοσοφώντας τη ζωή και κοιτώντας τα ρολόγια τους κάθε μισή ωρα για να πάρουμε την τσάντα τους και να σχολάσουν. Αλλά εδώ τίθεται το εξής ερώτημα. Ποιος φταίει; αυτός που δίνει; ή αυτός που παίρνει; Eγώ μάγκες σας λέω απερίφραστα και με τη μία ότι φταίει αυτός που δίνει και αυτός που δίνει είναι ο ελληνικός λαός. Δίνει την ψήφο του και εφόσον κύριε εσύ δίνεις την ψήφο σου αυτός την παίρνει και καλά κάνει και την παίρνει και τη χρησιμοποιεί όπως αυτόν τον βολεύει και όχι όπως βολεύει εσένα. Από εκεί και πέρα λοιπόν μη μένετε με ανοιχτό το στόμα, εσείς φταίτε που δίνετε τα δικαιώματα σε αυτα τα λαμόγια. Την επόμενη φορά αν δεν θέλετε να βλέπετε να διαβάζετε και να ακούτε για αυτά τα περιστατικά που αντί να μειώνονται θα αυξάνονται κατακόρυφα την επιλογή σας, πρέπει να την κάνετε πιο μυαλωμένα . Και εσείς οι ίδιοι να ήσασταν στη θέση τους το ίδιο θα κάνατε, τα παιδιά σας θα κοίταγατε να βολέψετε. Αυτό το κάνετε και τώρα, τους ψηφίζετε αφού σας δώσουν μία ψεύτικη υπόσχεση.

Γιατί τις περισσότερες φορές ψεύτικη είναι, ότι τάχα θα βολέψουν τα παιδιά σας! μόνο έτσι σας παίρνουν την ψήφο. Με την ίδια πρακτική λοιπόν και το ίδιο σκεπτικό ενεργείτε και εσείς οι ψηφοφόροι ,για το βόλεμα των παιδιών σας αλλά μόλις οι μάγκες γίνουν βουλευτές και Υπουργοί εσάς σας κλάνουνε και καλά σας κάνουνε, προτεραιότητα έχουν τα δικά τους τα παιδιά όχι τα δικά σας Κυρίζια. Καλά να πάθετε λοιπόν. Για αυτό Κύριε Μαλάκα σε σένα το λέω που διορίστηκες πριν από 30 χρόνια στο Δημόσιο και πήρες σε μισθούς όλα αυτά τα χρήματα που πήρες τώρα δώστα πίσω. Γιατί σε σένα το χρεώνουνε το γεγονός οτι το παιδί σου που τρέχει να βρει μεροκάματο στη Δανία, στην Αγγλία, στην Αυστραλία, στη Γερμανία, στον τρίτο Παράλληλο και πού στο διάολο άλλου δεν ξέρω εγώ, καλά να πάθεις τότε που έπαιρνες το μεροκάματο και ήσουνα βολεμένος γέλαγες. Δεν έπαιρνες χαμπάρι ότι κολλώντας αφίσες και διορίζοντας σε στο Δημόσιο εβάζες τα χέρια σου και εβγάζες τα μάτια σου!  Όχι τα δικά σου, του παιδιού σου που είναι ακόμα χειρότερο. Επειδή ποτέ δεν είναι αργά για να μην πάθουν τα ίδια και τα εγγόνια σου τις επόμενες φορές που θα πηγαίνεις για τις επιλογές σου να είσαι πιο σοβαρός και πιο μάγκας.!!

…….. των Αποδυτηρίων.

Διαβάστε Περισσότερα