Αρχική Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τό βλέμμα μπροστά καί οι άλλοι με τό μυαλό στις κάλπες!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τό βλέμμα μπροστά καί οι άλλοι με τό μυαλό στις κάλπες!

Χρειάστηκαν δύο ξεπερασμένοι διοικητικοί παράγοντες, με διοικητικές πρακτικές κάποιων άλλων εποχών, μιλάω για τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη, και ένας σχεδόν “ανίδεος” με πεταμένα περίπου 200 εκατομμύρια σε μία επταετία στο βόθρο, μιλάω για τον Ιβάν Σαββίδη, να πιαστούν αγκαζέ για να κερδίσουν στις εκλογές της “Σούπερ Λίγκα” τον Κούγια, για τέτοια κατάντια μιλάμε.

Παραμυθιάζωντας τους φιλάθλους τους ότι η ήττα του Ολυμπιακού σε αυτές τις εκλογές είναι μεγάλη αναγκάζοντάς τους να κάνουν κωλοτούμπες από χαρά. Ήμαρτον!!!!!!!! Και ενώ οι τρεις προαναφερθέντες πρόεδροι σχεδίαζαν από καιρό αυτή τη συμμαχία για να κερδίσουμε την προεδρία της Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός την ίδια ακριβώς εποχή σχεδίαζε με “Σοφία” πως να κερδίσει στην μεγάλη ευρωπαϊκή γειτονιά την Γούλβς. Μιλάμε για διαφορές τεράστιες.

Ολυμπιακός τελικά ρε μάγκες απέχει έτη φωτός από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Καταφεύγοντας σε μεθόδους κάποιων άλλων δεκαετιών ο Καλός, ο Κακός, και ο “Πανάσχετος” το μόνο που καταφέρνουνε είναι να υποβαθμίζουμε και την ομάδα τούς καί τόν εαυτό τούς. Όταν δεν αποδέχεσαι την ανωτερότητα του αντιπάλου σου καταργείς το κινητρό σου και παραμένεις στάσιμος.

Είναι δυνατόν στην εποχή της “αφής”ο Ολυμπιακός να εναποθέτει τις ελπίδες του για πρόοδο, και προκοπή, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκα; Θα βάλω τα γέλια ρε παιδιά. Για αυτό αφήνει χωρίς κάν νά τούς κοιτάει τούς τρεις “αγκαζέρος” νά κερδίζουνε τέτοιου είδους ψευτοεκλογές καί αυτός νά κερδίζει όλα τά υπόλοιπα στό χορτάρι χαμογελώντας. Τελικά είναι μεγάλη πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και μεγάλη κακομοιριά για όλους τους υπόλοιπους να προσπάθουνε με οποιοδήποτε τρόπο να την σβήσουνε, και όχι ‘αν είναι δυνατόν νά τή φτάσουνε.

Ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης ξεπερνώντας από καιρό τά 70 έχουνε μπει’ πανηγυρικά στην παραγοντική παλαιμαχία, καί εξετάζοντας συχνά-πυκνά καί σε’ τακτά χρονικά διαστήματα τόν “προστάτη” τούς τό μόνο πού μπορούνε πλέον νά προσφέρουνε είναι τό απόλυτο τίποτα. Ό δέ Σαββίδης σαν πιό νέος άς παρακολουθήσει τις πρακτικές τού Ολυμπιακού και εφαρμοζοντα’στες ίσως δόσει ένα ενδιαφέρον στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ο “Θρύλος” για τα επόμενα πολλά χρόνια θα είναι το μονοπώλιο του Ελληνικού ποδοσφαι’ρου. Τελεία και παύλα!!!!!!

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: