Αρχική Ο “τζόγος”παγίδα και η “Νύχτα” ονειροπαγιδα!!!!!! Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο “τζόγος”παγίδα και η “Νύχτα” ονειροπαγιδα!!!!!! Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Αγάπησα τη νύχτα και τον τζόγο στον υπέρτατο βαθμό.Κάποτε ήταν οι διαδρομές της ζωής μου. Η νύχτα είναι τρέλα , γεμάτη λούστρο και αυταπάτη.Είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να “παράξει”η ημέρα. Ο τζόγος είναι “ηδονή”,σε μαγνητίζει είναι ότι πιο τέλειο μπορεί να δημιουργήσει ο ανθρώπινος οργανισμός.

Η νύχτα είναι μαγική, και λειτουργεί με τους δικούς της νόμους,ενώ ο τζόγος είναι υπερένταση, είναι αδρεναλίνη, απίστευτη αυτοσυγκέντρωση,και όταν αυτά τα δύο συναντηθούνε η ζωή γίνεται πανέμορφη,αλλά ταυτόχρονα οριακά πολύ επικίνδυνη . Όταν έπαιξα για πρώτη φορά “μπαρμπούτι” ένιωσα ανωτερος. Ο τζόγος είναι εθισμός. Ενω όταν διασκέδασα για πρώτη φορά στη νύχτα,ένιωσα να ξαναγεννιέμαι, η νύχτα είναι παράταση ζωής.

Κανένας τζογαδόρος στον πλανήτη δεν παίζει για να κερδίσει, όλοι παίζουνε αποκλειστικά και μόνο για να ικανοποιήσουνε το πάθος τους.Ενώ όσοι “βηματιζουνε”τη νύχτα,εκτός από τη διασκέδαση, στόχος τους είναι τα έντονα συναισθήματα μεγάλης διάρκειας, γιατί ο ύπνος παρότι είναι άκρως απαραίτητος για τον οργανισμό μειώνει το προσδόκιμο της ζωής. Οι παλαιότεροι μάγκες λέγανε ότι όσο περισσότερο κοιμάσαι, τόσο λιγότερο ζείς.

Ο τζόγος δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές και διατάρασσει τις ψυχικε’ς ισορροπίες. Πάνω στο τζόγο αποκαλύπτονται και ξεγυμνώνεται οι χαρακτήρες, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να φτάσεις στον θάνατο της απόλυτης κοινωνικής απαξίωσης. Ο τζόγος όταν ξεφύγει από τον έλεγχο είναι αδίστακτος δολοφόνος. Η νύχτα είναι ξελογιάστρα και η μαγεία της αυθυποβολή,και αυτή όμως όταν σου ξεφύγει από τον έλεγχο είναι άκρως καταστροφική.

Τα δύο αυτά μονοπάτια είναι πολύ δύσκολα και επικίνδυνα, δίνουνε ομως και τα “βαρύτερα”κοινωνικά πτυχία. Όποιος κατάφερε και τα περπάτησε και βαθμολογήθηκε θετικά, οι σελίδες στο βιβλίο της ζωής του είναι πολύ βαρύτερες από του κοινου’ θνητού’. Αυτοί που κατάφερανε και ζησανε τη μαγεία του τζόγου και της νύχτας και στάθηκαν αρχοντικά όρθιοι, λόγω της κολάσεως του πυρός, και της απίστευτης ψυχικής δοκιμασίας πέρασανε στα όρια του “Θρύλου”.

Καταγινόμενος με τον τζόγο και τη νυχτα γίνεσαι μέλος ενός διαφορετικού κόσμου, αποκτώντας τη δυνατότητα να καλύπτεις τα ψυχικά σου ελλείμματα,με τις ενοχές σου να ειναι αμετρητες. Όσοι από σας εχετε μπει σε αυτή τη “ρότα” προτιμήστε την ευθεία, γιατί στις στροφές μπορεί να χαθείτε.

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: