Οι Bucks έκαναν το 3-1 αλλά δεν πείθουν… Σωτήρης Βάζελος

Οι Bucks νίκησαν με 121-106 τους Magic έκαναν το 3-1 στη σειρά,αλλά και ο πιο άσχετος καταλαβαίνει ότι τα ελάφια δεν έχουν ανεβάσει το επίπεδο τους όσο θα έπρεπε τώρα που ξεκίνησαν τα playoff στο ΝΒΑ.
Ο Γιάννης για ακόμα μια φορά με 31 πόντους,15 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του αλλά και εκείνος φαίνεται ότι βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση.Αβίαστα σουτ 3 πόντων,οι άμυνες των αντιπάλων τον διαβάζουν και τον σπρώχνουν σε επιθετικά φάουλ και λάθη.
Το βάρος και το άγχος παράλληλα στο να πάει τους Bucks στο τελικό κάνει μπαμ από μακρυά.Οι απαιτήσεις έχουν φτάσει στο ανώτατο στάδιο και οι συμπαίκτες του καλούνται να βοηθήσουν τον Έλληνα σταρ. Δεν είναι δυνατόν ο Lopez να κάθεται στις γωνίες για να ρίξει τρίποντο όσο καλός σουτέρ και εάν είναι με αποτέλεσμα η ρακέτα να μένει γυμνή. Δεν μπορεί ο Bledsoe να μην μενει ελεύθερος να ρίξει ένα τρίποντο έπειτα από σκριν του ψηλού.
Το μονοδιάστατο επιθετικό στυλ που εφαρμόζει ο προπονητής πολύ φοβάμαι ότι σε ένα σταύρομα με τους Celtics ή τους Raptors δεν θα έχει επιστροφή.Τώρα που είναι αρχή προλαβαίνουν διαφορετικά καλός ο Γιάννης για MVP στην κανονική περίοδο και του αξίζουν πολλά μπράβο αλλά η ουσία είναι η κούπα.
Του το πε εξάλλου και ο μεγάλος kobe πριν ένα χρόνο…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα