Αρχική Οι φιλοσοφίες του Αυγολέμονου

Οι φιλοσοφίες του Αυγολέμονου

Απάντηση Αυγολέμονου στο Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια, αλλά νομίζω ότι δεν τα αξίζω. Είμαι παράδειγμα προς αποφυγείν και όχι προς μίμηση. Έχω κάνει πράγματαστην ζωή μου για τα οποία ντρέπομαι και πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για καλό και δεν τα έκανα και για τα οποία λυπάμαι.

Αν ξαναγεννιόμουνα πάλι, τα ίδια πράγματα θα ήθελα να ξαναζήσω, να ξαναγεννηθώ απο τους ίδιους γονείς, να ξανασεργιανίσω στα ίδια σοκάκια που σεργιάνισα όταν ήμουν παιδί, να παίξω ξανά με τους παιδικούς μου φίλους, να ερωτευθώ πάλι την Ελενίτσα τον παιδικό μου έρωτα που βρίσκεται κάπου στον Καναδά και που έρχεται κάθε βράδυ στον ύπνο μου και να μου λέει ” Κώστα ξύπνα θα αργήσουμε το πρωί στο σχολείο!!”

To μεγαλύτερο λάθος που έκανα και δεν θα έκανα ξανά, δεν θα έδινα έτσι απλόχερα το χέρι σε ανθρώπους που δεν το αξίζανε, γιατί τους έδωσα εμπιστοσύνη σεβασμό και μπέσα και θεώρησαν καλό να μου το δαγκώσουνε, αλλά και αυτούς βρήκα την δύναμη στην πορεία της ζωής και τους συγχώρησα.

Και σου το λέω εγώ ένας τυχοδιώκτης της ζωής και σήμερα ένας κατάδικος! με σίδερα στα πόδια μου και χειροπέδες στα χέρια μου, αλλά δεν το βαρυγκομώ! και την ευχαριστώ για τις χάρες τις λύπες, τον έρωτα, την συγκίνηση , την ηδονή, τις εμπειρίες που μου προσέφερε απλόχερα, όλα αυτά τα χρόνια γιατί και η ζωή είναι γυναίκα και την λατρεύω!

Διαβάζοντας μου σήμερα ο Al το υπέροχο κείμενο σου δεν σου κρύβω ρε φίλε πως συγκινήθηκα ! γιατί ο τρόπος γραφής και ο τρόπος που σκέφτεσαι μου θύμησες άλλες εποχές, ρομαντικές!, τότε που οι άνθρωποι επικοινωνούσαν με την καρδιά τους, την ψυχή τους και την σκέψη τους!

Ενώ σήμερα επικοινωνούν μόνο με τα κινητά τους! αλήθεια φίλε ! πόσο φτωχή νοιώθουν σήμερα οι νέοι που δεν θα μπορέσουνε ποτέ να νοιώσουν αυτο το υπέροχο συναίσθημα. Η ταπεινοφροσύνη σου με ταπείνωσε φίλε και σ’ ευχαριστώ που μου ξύπνησες συναισθήματα που είχα χρόνια να τα νοιώσω ! Να σαι πάντα καλά !!

Α tout a l’ leure

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: