Αρχική Οι ξιφολόγχες γίνανε οδοντογλυφίδες Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Οι ξιφολόγχες γίνανε οδοντογλυφίδες Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο Γεωργίου ο φίλος μου είναι 40 χρόνια, ραδιοφωνικός παραγωγός και ποδοσφαιρικός αναλυτής από τους καλύτερους. Κάνοντας όμως προγνωστικά για ένα άθλημα το οποίο εχει ξεβράκωσει φιλοσόφους και φιλοσόφους και αυτόν μαζί, συνεχίζει μετά από δεκαετίες να κάνει τα ίδια λάθη λέγοντας ότι το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρει ο ΠΑΟΚ, γιατί τα τελευταία 40 χρόνια τα πρωταθλήματα τα παίρνουν όσοι έχουν βρει την άκρη με την ΕΠΟ.

Ρε Γιώργο εμείς εχουμε μεγαλώσει πλέον και δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι στις εποχές μας. Εχουν αλλάξει τα δεδομένα και οι πρακτικές έχουν περάσει σε άλλο πλάνο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας. Δεν έχει καμία ισχύ πλεον η Ε.Π.Ο. Απλά είναι μόνο ομοσπονδία για τους τύπους. Χρόνια ολόκληρα χρησιμοποιούσε τους διαιτητές για “ξιφολόγχες” διαμορφώνοντας τα αποτελέσματα και φτιάχνοντας τους πρωταθλητές. Αυτό είναι αλήθεια έτσι γινόταν για πολλές δεκαετίες.

Αλλά εσύ ο ίδιος εκείνες τις εποχές έλεγες ότι για να γλιτώσουμε από τους διαιτητές πρέπει να καταργηθεί των πέναλτι. Ηρθε η εποχή που το πέναλτι καταργήθηκε και όχι μόνο αυτό αλλά καταργήθηκε και η κόκκινη παραμυθένια κάρτα. Καταργήθηκε το γκολ-οφσάιντ παίζεται το παραμυθένιο, καταργήθηκε και το πέναλτι. Ολα αυτά πλέον δεν είναι στην αρμοδιότητα του “κόρακα” περνάνε από την επιτροπή του “Κύκλωπα”. Αρα λοιπόν η δύναμη της ΕΠΟ έχει κατακερματιστεί και εφόσον οι διαιτητές δεν έχουν πλέον καμία ισχύ δεν έχει καμία ισχύ και η ΕΠΟ.

Γύρισαν τα χρόνια ρε Γιώργο και όλα πλέον εξαρτώνται 100% από τον “μπερντέ”, δεν είναι κορόιδο ο “Παβαρότι” που αγοράζει στη Forthnet δίνοντας 40 εκατομμύρια. Εσύ ο ίδιος λες κανένας δεν αγοράζει χρέος και όμως μερικές φορές και το χρέος αγοράζετε γιατί και αυτό έχει κάποιο συμφέρον. Έχει καταλάβει πλέον ο Μαρινάκης ότι για να είσαι ισχυρός και κουμανταδόρος στο πρωτάθλημα το Ελληνικό και εφόσον οι ξιφολόγχες γίναν οδοντογλυφίδες, πρέπει να στραφείς σε άλλες μεθόδους.

Ποιες είναι αυτές; Να γίνεις ιδιοκτήτης του πρωταθλήματος. Πως? Αφού λοιπόν άμεσα δεν στο επιτρέπει ο νόμος, αγοράζεις τις ομάδες έμμεσα! Με μπροστάρη τον χορηγό που λέγεται Nova Sport και άσε τον ΠΑΟΚ, την Σκόντα, τον Παναιτώλιο, την ΑΕΚ με το Βόλο να κυνηγήσουν να μπούν στα play off. Ο Μαρινάκης με τους υπόλοιπους 9 συν τον Ολυμπιακό 10 αυτομάτως γίνεται το μεγάλο αφεντικό κι ας έρθουν να του πάρουν το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟ δεν υπάρχει πλέον, είναι τρία αρχικά γράμματα αυτό το έχει πάρει χαμπάρι ο “Παβαρόττι” και το κόλπο ξετυλίγεται αλλού. Δυστυχώς έτσι είναι κύριε Γιώργο και οπως λέει ο Τραπεζικός όλο το παιχνίδι το παίζουν οι πολυεθνικές. Αυτή τη μέθοδο θα ακολουθήσει και ο Μαρινάκης στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Οι πολυεθνικές είναι αυτομάτως και χορηγοί και όταν είσαι χορηγός κάνεις και το κουμάντο.

Και εσύ καθημερινά που ξεκινάς την εκπομπή σου δίνεις το τηλέφωνο και βροντοφωνάζεις το όνομα του χορηγού. Αμα θέλεις ας μην το κάνεις. Αύριο θα είσαι χωρίς μεροκάματο. Για αυτό σε αυτές τις ηλικίες Γιωργάρα πρέπει περισσότερο να σκεφτόμαστε και λιγότερο να μιλαμε.

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: