Ολες οι επιλογές του Γιάννη & του Λεμπρόν για το ALL STAR GAME

Το 68ο All-Star Game του NBA θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Spectrum Center στη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, ζωντανά στο TNT και το ESPN Radio στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 8 μ.μ. ET. Το NBA All-Star 2019 θα φτάσει σε 215 χώρες και περιοχές, σε 49 γλώσσες στις τηλεοράσεις, τους υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet.

Οι καπετάνιοι έκαναν κάποιες δικές τους διαπραγματεύσεις. η ομάδα Γιάννης απέκτησε τον Russell Westbrook από την ομάδα LeBron με αντάλλαγμα τον Ben Simmons.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, και οι δύο ομάδες NBA All-Star θα παίξουν για κοινοτικές οργανώσεις, με δωρεές κατευθυνόμενες προς τις προσπάθειες προβολής που ωφελούν την πόλη υποδοχής του All-Star. Η φιλανθρωπική οργάνωση της νικήτριας ομάδας θα λάβει δωρεά 350.000 δολαρίων από το NBA και την Εθνική Ένωση Μπάσκετ (NBPA), ενώ η οργάνωση της χαμένης ομάδας θα λάβει $ 150.000.

Η ομάδα LeBron έχει επιλέξει το πρόγραμμα “Right Moves for Youth”, σχολικό πρόγραμμα πρόληψης εγκατάλειψης και στήριξης μαθητών στη Charlotte, το οποίο παρέχει πόρους και καθοδήγηση για να βοηθήσει τους εφήβους να βελτιώσουν τη σχολική παρακολούθηση, τη συμπεριφορά και τους βαθμούς τους. Η ομάδα του Γιάννης επέλεξε τη Τράπεζα Τροφίμων της Metrolina, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη της πείνας προσελκύοντας και διανέμοντας τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ο  Γιάννης επέλεξε τις λευκές στολές. Η ομάδα LeBron τις μαύρες στολές.

Ο Επίτροπος Adam Silver θα επιλέξει την αντικατάσταση για οποιονδήποτε παίκτη  που δεν μπορεί να συμμετάσχει στο All-Star Game, επιλέγοντας έναν παίκτη. Η επιλογή του Silver θα ενταχθεί στην ομάδα που συνέταξε τον αντικαταστάτη παίκτη. Εάν ένας παίκτης που αντικαταστάθηκε είναι ένας starter, ο προπονητής αυτής της ομάδας θα επιλέξει έναν νέο starter. Ο προπονητής των Ντένβερ Ναντζέτς, Μάικλ Μαλόνε, θα οδηγήσει την ομάδα LeBron, και ο προπονητής των Bucks Mike Budenholzer θα καθοδηγήσει την ομάδα Γιάννη

 

Διαβάστε Περισσότερα