Αρχική Ωρες θαλαμηγού για κουρασμένους πρωθυπουργούς

Ωρες θαλαμηγού για κουρασμένους πρωθυπουργούς

Ένας αριστερός που σέβεται τον εαυτό του, ο καθαρόαιμος δηλαδή αριστερός,δεν ανεβαίνει ποτέ σε κότερα εφοπλιστών; Όχι βεβαίως, ούτε στον αιώνα τον άπαντα, δεν θα δεχόταν φιλοξενία σε βίλες πλουσίων. Μάλιστα για τους νέους που δεν το εζησαν τη δεκαετία του 80 δεν διανοούνταν αριστερός και δη κουκουές να αγοράσει αυτοκίνητο εάν αυτό δεν ήταν αποκλειστικά ΛΑΝΤΑ η ΜΟΣΚΟΒΙΤΣ, ήταν Κανόνας απαράβατος η κομματική πειθαρχία όσον αφορά στην προστασία της γραμμής που χάραζε τα όρια της ταξικής διαφοράς.Εισαι αριστερός και σέβεσαι τον εαυτό σου δεν πρέπει να έχεις καμία σχέση με το κεφάλαιο ο ταξικός εχθρός πρέπει να είναι απέναντι.

Λοιπόν έχουν πλάκα αυτά τα μανιφέστα της εποχής. Αυτά είπαμε σε άλλες εποχές και όπως παντού στη Χώρα έτσι και στην παρέα μας προχθές πυροδότησε ατελείωτες συζητήσεις η αποκάλυψη της φιλοξενίας για σύντομες διακοπές ξεκούρασης του πρωθυπουργού Αλέξη, στο ιδιωτικό σκάφος θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου. Απαπα τι δουλειά έχει να πάει; Ειναι αριστερός αυτός; Με δεξιές συναναστροφές τη μάθαινε τόσα χρόνια από την καθοδήγηση στα αμφιθέατρα. Αλλά με αυτα και με αυτά το τοξικό και πάλι πολιτικό προεκλογικό κλίμα αποσπά την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Και καλά ο εχθρός της αριστεράς είναι ο ιμπεριαλισμός όμως εδώ οι Τούρκοι θα έχουν μπει στο Αιγαίο και τόυτοι οι λεβέντες στη Βουλή παίζουν ναυμαχίες με κότερα και θαλαμηγούς με τους πολίτες αποσβολωμένος να μην μπορούν πλέον να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα, αφού σε κάθε προεκλογική αναμέτρηση όλοι τους υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια.

Έτσι τα κότερα και η Ελίτ ο Πολάκης και η μαγκιά του μονοπώλησαν και πάλι τον πολιτικό διάλογο, σε μία χώρα σχεδόν ολοκληρωτικά υποθηκευμένη από δανεικά και ένα λαό να προσδοκα ματαια την επαναφορά στην οικονομική και κοινωνική ομαλότητα .Σήμερα είναι το σκάφος ενος εφοπλιστη , αύριο θα είναι η βίλα κάποιου αριστερού, την άλλη η ανακάλυψη αδήλωτων λογαριασμών κάποιον δεξιών, πολιτικά κολπάκια που πέφτουν ως ομίχλη για να κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας .Καυγάδες πολιτικών σε έναν αγώνα αναμετρήσεις για το ποιος θα κοροϊδέψει τον κόσμο περισσότερο, αφού υπόσχονται προεκλογικά πως δεν θα εφαρμόσουν τα σκληρά μέτρα τα οποία οι ίδιοι ηδη ψήφισαν!!!!!!!!!!!!!!

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: