Ούτε βοηθό για τις πετσέτες…

Φάκελος Παναθηναϊκός – μεταγραφές!

Όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου φέτος το καλοκαίρι μέχρι στιγμής ούτε βοηθό για τις πετσέτες δεν πήρε η ομάδα.. Τι χάλια είναι αυτά; Απευθύνομαι απευθείας στον προπονητή και στον τεχνικό διευθυντή! Δεν βρήκατε κανέναν μα κανέναν να σας κάνει ή ο Αλαφούζος είπε stop σε όλα μπας και σπρώξω την ΠΑΕ με τον έναν η τον άλλο τρόπο στον Δημητράκη; Ρε παιδιά και πάλι ακούω τους ρεπορτερ να λέει ο παναθηναϊκός έκλεισε το τάδε φιλικό με εκείνον ή τον άλλον αντίπαλο….

Είμαστε σοβαροί; Ποιοι θα παίξουν; Τελικά θα μας πει κάποιος ποιο είναι το φετινό μπάτζετ;Ξεκινάει η προετοιμασία και ακόμα δεν ξέρουμε εάν θα βρουν 20 χιλιάρικα για τον Μπουζούκη που υποτίθεται ότι είναι το μελλοντικό αστέρι της ομάδας!Τι να πεις για αυτήν την κατάσταση.. Ξενέρα, απογοήτευση και στεναχώρια… Αλλά ένα μεγάλο αλλά για όλους εμάς τον κόσμο.. Μάγκες μου η ομάδα θέλει στήριξη από εμάς..

Δεν πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα μονάχα όταν παίρνει τίτλους και κάνει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.. Μην είμαστε μονάχα για τα πανηγύρια!Όλοι από κοντά… Μα στην πρώτη προπόνηση εκεί, μα στα πρώτα φιλικά πάλι εκεί και ακόμα στα επίσημα πάλι εκεί.. Ναι με τα λάθη των πολυμετοχικων και του Αλαφούζου.. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.. Αλλιώς εμείς οι ίδιοι θα τα αλλάζαμε όλα!Ας ελπίσουμε ότι ερασιτέχνης και Παε να τα βρουν έστω στο θέμα του γηπέδου..

 

Δεν κάνει το Ολυμπιακό Στάδιο για το club σε αυτή την φάση που βρίσκεται τώρα.. Ας ρίξουν όλοι νερό στο κρασί τους και να γυρίσουμε στην φυσική μας έδρα.. Χρειάζεται τονωτική ένεση παναθηναϊκου φιλάθλου το τριφύλλι!Ας ξεκινήσουμε πρώτα εμείς την στήριξη και βλέπουμε.. Θα μου πείτε πόσο ακόμα θα βάζουμε πλάτη;; Όσο αντέχει ακόμα η καρδιά μας και η καψούρα μας για την ομάδα..

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα