Αρχική “Πίσω από τις λέξεις” To Kλεμμένο Smart της Σαλονίκης

“Πίσω από τις λέξεις” To Kλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Είναι αλήθεια πως στην ζωή μου, πολλές φορές, οι ΛΕΞΕΙΣ, έπαιξαν σπουδαίο ρόλο. Με βοήθησαν στο να κάνω εύστοχες επιλογές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τις σεβόμουν και με σέβονταν. Τις σέβομαι και με σέβονται.

Πάντα προσπαθώ να τις αποκρυπτογραφήσω. Να διαβάζω τα βαθύτερα νοήματα τους. Να μην τις αφήνω να διαχέονται στην ατμόσφαιρα όπως ο καπνός του τσιγάρου, δίχως φίλτρο.
Για αυτό είμαι εθισμένος να τις αναλύω!

Χθες, για πολλοστή φορά, άκουσα μπροστά στο πάντα πρόθυμο μικρόφωνο του συνδρομητικού, τις δηλώσεις κάποιου, τον οποίο στο μυαλό μου, τον έχω παρομοιάσει με την συμπαθέστατη κυρία Ελένη Λουκά.

Πάνω στο παραλήρημά του είπε για πολλοστή φορά πως θα ξεσηκωθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δηλαδή τα 5.000.000 (πέντε εκατομμύρια), και πως τους κρατάει με νύχια και με δόντια.
Ας βάλουμε στο τραπέζι μας ένα μπουκάλι ΧΙΟΥΜΟΡ και ας δούμε από τι κινδυνεύει η ελληνική κοινωνία.

1) Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αποκλείσουν το λιμάνι του Πειραιά. Έτσι ο Λάκης Γαβαλάς και η Δούκισσα Νομικού δεν θα παν το Πάσχα στο νησί των Ανέμων (Μύκονο).
2) θα βάλουνε τον Καπουτζίδη να γράψει ένα σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας όπου ο Κυριάκος συνεργάζεται με τους κακούς Ρώσους των οποίων Δούρειος Ίππος είναι ο Σαββίδης.
3) Θα ζητήσουμε από τον κολλητό μας τον Ρέμο να γράψει ένα άσμα εναντίον του ΙΒΑΝ και φυσικά η Ντέπη Γκολεμά θα τον αποθεώνει.
4) Η φίλη μας η Σάσα, το μαγκάκι, (βύσμα των εφοπλιστών) από την εκπομπή της θα ρίχνει βέλη δηλητηριώδη εναντίον όποιον είναι φίλος με τον Ρώσο Ολιγάρχη.
5) Θα κοιτάξουμε να αποδομήσουμε τον Κυριάκο για την προδοτική του συμπεριφορά.

Με ποιους;

Με την αδερφή του, με τον Αντώνη, με τον Μαλέλη, με τον Μιχαλολιάκο, ή με τους 53 του Τσίπρα; Δεν ξέρω να σας πω. Αναλόγως τη στιγμή.
Άσε που στο παιχνίδι η καρδούλα μας θέλει να βάλουμε και τον Ηλία. Το λεβεντόπαιδο.

6) Στη μάχη θα ρίξουμε και τον Παπαχελά, χέρι-χέρι με τον Αλαφούζο, να σπιλώνει τον Νίκο.
(Αυτό το τελευταίο είναι για πολύ ψαγμένος).
7) Θα βγάλουμε στη φόρα ροζ DVD με τα οποία κρατάμε στο χέρι, άτομα υπεράνω υποψίας-εξουσίας.
Πείτε μου σας παρακαλώ, τι απ’ όλα αυτά θα γίνει τέλος πάντων;

Πριν μου απαντήσετε όμως θέλω να μου κάνετε μία χάρη. Θέλω να πιάσετε τους κοντινούς του ανθρώπους, τους συγγενείς του, αυτοί που τον αγαπάνε πραγματικά, μην τον αφήνουν να γελοιοποιείται.

Είναι άσχημο πράγμα η απομυθοποίηση ενός ανθρώπου στα γεράματα. Στο φινάλε το υγιές κομμάτι του κόσμου, εσάς χλευάζει. Όχι αυτόν. Εσάς κατακρίνει.
Τους συγγενείς του.

Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: