Αρχική Ραντεβού με τους Ισπανούς Ι Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Ραντεβού με τους Ισπανούς Ι Κλεμμένο Smart της Σαλονίκης

Έχει περάσει σχεδόν μία δεκαετία όταν είχαμε βρει στο δρόμο μας μια ισπανική ομάδα. Η Βιγιαρεάλ εκείνη την περίοδο ήταν πράγματι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Εάν θυμάμαι καλά φιγουράριζε στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος Όμως και ο ΠΑΟΚ εκείνης της περιόδου είχε φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι το οποίο και του πήγαινε αφάνταστα.

Η ομάδα με πενιχρά έσοδα,τα οποία κατά κόρον προέρχονταν από την εισφορά του κόσμου κυρίως μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και δίχως εύρωστο επενδυτή, είχε καταφέρει να αποκτήσει ταυτότητα μιάς πραγματικά πολύ καλής ευρωπαϊκής ομάδας. Δεν ήταν βέβαια ούτε Μπαρτσελόνα ούτε Μπάγιερ. Ούτε φυσικά μάγευε με το φαντεζί επιθετικό της ποδόσφαιρο.

Ήταν όμως μία ομάδα καλά δουλεμένη, με πολύ κοντά τις γραμμές της αλλά και τέλεια αλληλοκάλυψη.Όταν έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία χτυπούσε τον αντίπαλο σα την κόμπρα στις αντεπιθέσεις.Σου έβγαζε επίσης μία μεγάλη σιγουριά ότι τουλάχιστον, ακόμη κι αν έπαιζε με μεγαθήρια, θα στέκονταν αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο και δε θα διασυρότανε.

Την Πέμπτη που μας έρχεται άλλο ένα ποδοσφαιρικό ραντεβού του ΠΑΟΚ με Ισπανούς επρόκειτο να πραγματοποιηθεί .Αυτή τη φορά μ αυτούς της Γρανάδα. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα τους. Περιττό να πούμε ότι αυτή την περίοδο η πόλη της Ισπανίας έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ από πλευράς συμπτωμάτων κορονοιού.Απαντες οφείλουν να είναι πάνω από όλα προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει σχέση με την υγεία τους

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι ευχή όλων μας είναι ο ΠΑΟΚ να ξαναφορέσει το καλό του ευρωπαϊκό κουστούμι και όλοι μας να ξαναζήσουμε τέτοιες εικόνες όπως στο βίντεο που ακολουθεί.

ΥΓ: Οι στημένες φάσεις όπως αυτή ,αλήθεια πόσο μας έχουν λείψει;

Τα λέγαμε κιόλας

 

 

Το κλεμμένο Smart της Σαλονίκης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: