Αρχική Σ’ έχω δει, κάπου κάπου σε ξέρω… | Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης

Σ’ έχω δει, κάπου κάπου σε ξέρω… | Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης

Σ’ΈΧΩ ΔΕΙ
ΚΆΠΟΥ ΚΆΠΟΥ ΣΕ ΞΈΡΩ
Με αφορμή τη φιλία του υιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνου με την τενίστρια κ Μαρία Σάκκαρη ,(όπως φυσικά διαρρέεται από κάποια μέσα),άδραξα την ευκαιρία να παρατηρήσω ενδελεχώς κάποιες φωτογραφίες.
Διαπίστωσα λοιπόν πως υπήρχαν φυσιογνωμικά μεγάλες ομοιότητες μεταξύ της διεθνούς φήμης αθλήτριας και της συγχωρεμένης γιαγιάς του Κωνσταντίνου,κ Μαρίκας Μητσοτάκη.
Η ομοιότητα τους ,στα δικά μου τουλάχιστον μάτια είναι εκκοφαντική . Φυσικά μιλάμε για δύο κυρίες που αν τις βάζαμε δίπλα δίπλα στην ίδια χρονική περίοδο, εκτός από τα κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, διακρίνονταν για το δυναμισμό του χαρακτήρα τους. Η πορεία εξάλλου της συγχωρεμένης κυρίας Μαρίκας τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επιχειρηματικό στίβο ήταν γνωστή.
Μία ανάλογη πορεία φαίνεται εξάλλου πώς διαγράφει η νεαρή Μαρία Σάκκαρη καθώς μέρα με τη μέρα πλησιάζει να γίνει το νούμερο ένα στον κόσμο στο άθλημα που αγαπά, προσφέροντας παράλληλα ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες.
Ενδεχομένως ο νεαρός Κωνσταντίνος κάπου βαθιά στο υποσυνείδητο του στο πρόσωπο της γοητευτικής αθλήτριας να ένιωσε κάτι οικείο.
Καλή επιτυχία Μαρία και σύντομα να φέρεις την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου στο τένις!

Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: