Στα 1000 θα βρει απάντηση η ferrari; Σωτήρης Βάζελος

Χωρίς καμία αμφιβολία αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κίνα και στην πίστα της Σαγκάης θα έχουμε το γκραν πρι ορόσημο για την ιστορία της φόρμουλα 1! 1000 γκραν πρι… Και τι να πρωτοπείς! Αναπολείς οδηγούς,ομάδες,πίστες, προσπεράσματα που έγραψαν ιστορία και νίκες… Όπως και να έχει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε παρελθόν, έχει παρόν και το κυριότερο θα έχει μέλλον..!

Πάμε όμως τώρα να δούμε ή να κάνουμε μια εκτίμηση τι μπορεί να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο! Η ομάδα της Ferrari χωρίς καμία αμφιβολία είναι με την πλάτη στον τοίχο! Μετά από 2 νίκες της Μερσέντες επιβάλλεται να βρει λύσεις και απαντήσεις εάν θέλει να ακολουθήσει στο κυνήγι του πρωταθλήματος! Οι ελεύθερες δοκιμές την Παρασκευή το πρωί μας έδειξαν ότι η μάχη θα είναι πολύ κλειστή και ακολουθεί από πολύ κοντά και η Redbull! Εκτίμηση μου είναι ότι η pole position θα πάει έστω και δύσκολα στα χέρια της Ferrari και μάλιστα πιστεύω ότι ο vettel θα την κερδίσει..

 

Την Κυριακή βλέπω πάλι ένα δυο της Scuderia! Άμα έχετε χρήματα για περίσσευμα ρίξτε κάτι ψηλά για να ανέβει στο βάθρο ο Ρικιάρντο με την Renault.. Καλή απόδοση αλλά με πολύ ρίσκο.. Αυτά από εμένα.. Μακάρι να έχουμε έναν ωραίο αγώνα με αρκετά προσπεράσματα και πολλές μάχες μέσα στην πίστα!

 

Διαβάστε Περισσότερα