Αρχική Στον τελικό ο Ολυμπιακός κάνοντας προπόνηση Β Ιγνατίου

Στον τελικό ο Ολυμπιακός κάνοντας προπόνηση Β Ιγνατίου

Συνεχίζοντας την προετοιμασία τού ό Ολυμπιακός ενόψει τού ματς μέ την Γούλβς καθάρισε καί τόν ΠΑΟΚ εύκολα στην διαδικασία των play-off. Ο “Δικέφαλος τού Βορρά” στό πρώτο ημίχρονο αντιστάθηκε λιγάκι καί δημιούργησε την αυταπάτη ότι μπορεί να προκριθεί.

Όταν όμως στό δεύτερο ημίχρονο πήρε μπροστά ή “κόκκινη τουρμπίνα” οι “μαυραετοι” τής συμπρωτεύουσας κάθησαν στά αυγά τους, προσπαθώντας να σύρουν το” κουφάρι” τους χωρίς αυτή τη φορά να καταφέρουνε να δραπετεύσουνε κερδισμένοι από του Καραϊσκάκη, όπως γινόταν τα τελευταία δύο χρόνια με τη βοήθεια του πολιούχου τους Αγίου Δημητρίου, Μεγάλη η Χάρη του.2-0 το σκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός στο γήπεδο και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο”Θρυλος” έπαιζε με “φουλ στοιχεία”. Μασούρας και Καμάρα τα μπακλαβωτα’. Στο πρώτο ημίχρονο μπλοκάροντας ο ΠΑΟΚ την τριάδα του κέντρου του Ολυμπιακού δεν κινδύνευσε.

Στο δεύτερο πρόγραμμα όμως και ειδικά μετά το πρώτο γκολ με τους περισσότερους παίκτες του υποψήφιους για απόσυρση ο” Τούμπας ” “μαρμάροσε”,και ο προπονητής Φερέιρα θολωμένος και πανικοβλημένος, γέμισε τον αγωνιστικό χώρο με επιθετικούς προσπαθώντας να σωθεί από το ναυάγιο.Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και η ασπρόμαυρη “βαρκούλα” πήγε αύτανδρη στο βυθό.

Ο Ολυμπιακός παίζει ένα χρόνο ακριβώς σταμάτησα σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα.Αυτο’ όμως δεν τον εμποδίζει να καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες όποιον βρει μπροστά του. Έχει δώσει τα διπλάσια ματς από όλες τις ελληνικές ομάδες και συνεχίζει ακάθεκτος. Και ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούνε και κερδίζουνε τις εκλογές στην Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός τους κερδίζει για πλάκα στο χορτάρι.

Αυτό είναι και το πλεονέκτημα που κάνει και τη διαφορά. Και εις άλλα με υγεία.

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: