Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.. Σωτήρης Βάζελος

Νέο stop από τους Miami τα ξημερώματα του Σαββάτου με την σειρά να πηγαίνει στο 3-0 για την ομάδα του Τζίμι Μπάτλερ και τους Bucks σε ακόμα μια χρονιά να φαίνονται ότι τα playoffs δεν τους ταιριάζουν όπως η κανονική διάρκεια.
Οι περισσότεροι θα πούν και θα γράψουν ότι ο Έλληνας σταρ ήταν μόνος για ακόμα μια φορά χωρίς βοήθεια από τους συμπαίχτες του.Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.Ο Γιάννης με 0/7 τρίποντα,7/14 δίποντα και 7/12 βολές πάρα τα 16 ριμπάουντ δεν βρέθηκε όπως και σε όλα τα ματς των ημιτελικών της ανατολής σε καλή μέρα.
Ο Greek Freak πρέπει να προσπαθήσει και άλλο ώστε να στεφθεί πρωταθλητής με τα ελάφια εκτός και εάν του χρόνου το καλοκαίρι πάρει την μεγάλη απόφαση να πάει σε μια ομάδα όπου μαζί με έναν άλλον συμπαίχτη ή συμπαίχτες του ίδιου βεληνεκούς φτιάξουν το σύνολο εκείνο που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Στο σήμερα τώρα καμία ομάδα δεν έχει γυρίσει στο NBA από το 3-0 και οι Heat ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε τελικούς με τον Μπάτλερ να φαίνεται πολύ δυνατός αυτήν την περίοδο.Μπορεί ο Γιάννης και οι συμπαίχτες του να το γυρίσουν;Το μποϊκοτάζ,η πανδημία και άλλα έξωαγωνιστικά ζητήματα τους παρέσυραν το μυαλό από τον στόχο από ότι φαίνεται…

Διαβάστε Περισσότερα