Αρχική Την Αλλη εβδομαδα Πρωταθλητής.

Την Αλλη εβδομαδα Πρωταθλητής.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο βοσκοτόπι της Λάρισας να γλεντήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Ξέχασε όμως να κλείσει τραπέζι και ανέβαλε το γλέντι για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι είναι ρε παιδιά όταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο το πιθανότερο είναι να κοιμηθείς στο παγκάκι και λίγο έλειψε να το πάθει αυτό ο ΠΑΟΚ χθες στη Λάρισα. Ένας ΠΑΟΚ που κατά τη διάρκεια του ματς είχε μεν τον έλεγχο αλλά δεν έπαιζε σαν πρωταθλητής. Η Λάρισα αντιστεκόταν σθεναρά. Βέβαια ήτανε κατώτερη σε όλες τις γραμμές αλλά αυτό δεν λέει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Η Λάρισα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει οπωσδήποτε κάτι από αυτό το ματς γιατί πάλευε και παλεύει για τη σωτηρία της. Πήρε ένα υπερ-πολύτιμο βαθμό, κι’ αν ο διαιτητής Φωτιάς δεν έπαιζε με αχρωματοψία βλέποντας τα όλα ασπρόμαυρα, ίσως η Λάρισα να έπαιρνε περισσότερους βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ τελικά την άλλη εβδομάδα παίρνει το πρωτάθλημα χαλάλι του. Με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό. Τα πολυτιμότερα γκολ για τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν τα βαλε ο Βούγιοβιτς ενα στου Καραϊσκάκη και ενα στην Ξάνθη σε βάρος της ομάδας του. Αυτοί οι πέντε βαθμοί που προπορεύεται ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό τους έχει δώσει ουσιαστικά ο Ολυμπιακός. Τους πήρε ο ΠΑΟΚ κέρασμα από το Βούγιοβιτς από έναν παίκτη που πληρώνεται από το Μαρινάκη. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι απρόβλεπτο. Τίποτα δεν προβλέπεται για αυτό είναι και το ομορφότερο άθλημα στον πλανήτη, αυτό το ξέρει ο Λουτσέσκου, για αυτό όταν μένει στο σκορ πίσω ή ισοφάριζεται φοράει το σκούφο μπας και ο σκούφος σκοράρει και πέραση μπροστά. Τα θαύματα όμως δεν γίνονται συνέχεια, αλλά μία φορά, άντε το πολύ δύο και μετά από 100 χρόνια ξανά μανά .

Δεν μπορεί να έχεις Πασχάλια κάθε μέρα, δεν γίνεται δεν ειναι δυνατό. Αυτόν τον ΠΑΟΚ, τον φετινό ΠΑΟΚ που κατά πολλούς έπαιζε την καλύτερη μπάλα από όλους και έχει τους καλύτερους παίκτες από όλες τις ομάδες το πρωτάθλημα ουσιαστικά το παίρνει κερασμένο από τον Ολυμπιακό όπως έγραψα παραπάνω.Από έναν Ολυμπιακό που φέτος ήτανε ξανά στα μέτρια του. Οταν ο Ολυμπιακός ξαναγυρίσει και αυτό θα γίνει σύντομα όλοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα και μαζί με όλους και αυτός ο ΠΑΟΚ, γιατί ο Ολυμπιακός είναι άλλη δομή, είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι εύκολο να παίρνεις το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό όταν ο ίδιος αποφασίσει να ξανάσυστηθεί πρωταθλητής θα το  κάνει και θα το ξανακάνει σύντομα και συνεχόμενα για πολλά χρόνια.

 

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: