Αρχική Το δικαίωμα της άποψης! | Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης

Το δικαίωμα της άποψης! | Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης

ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΗΣ ΆΠΟΨΗΣ
Για άλλη μία φορά η ΘΎΡΑ 4 ,ο ιστορικότερος σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, εξέδωσε μία ανακοίνωση έπος μέσα από την οποία γίνεται ενδελεχής κριτική για τα πεπραγμένα του ποδοσφαιρικού τμήματος, συμπεριλαμβανομένου και του διοικητικού.
Η ΘΎΡΑ 4 ,εν αντιθέσει με άλλους συνδέσμους έχει το προνόμιο, πέραν της τέλειας χρήσης της Ελληνικής, με τη βοήθεια της οποίας αγγίζει το μυαλό και την καρδιά του αναγνώστη, να κάνει εποικοδομητική κριτική, βουτώντας την πένα του ο συγγραφέας και υπογράφων τη δήλωση πάντοτε στην καρδιά και στο μυαλό του οργανισμού ΠΑΟΚ κι όχι μόνο στη χολή. Αυτή εξάλλου ήταν, είναι και θα είναι η ειδοποιός διαφορά της με άλλους συνδέσμους.
Διάβασα πριν αρκετές ώρες με μεγάλη προσοχή ένα άρθρο του ιδιοκτήτη της εφημερίδας και της ιστοσελίδας που το όνομά της είναι συνυφασμένο με την έννοια γνώμη και το όνομα αυτού παραπέμπει στο συγγραφέα Βίκτωρα Ουγκώ κι έμεινα ειλικρινά έκπληκτος. Διότι ο εν λόγω κύριος με το παρατσούκλι ζεν πρεμιέ προσπάθησε να οικειοποιηθεί την ανακοίνωση της ΘΎΡΑΣ 4, να την αρπάξει ,να την κάνει δική του, να τη σφιχταγκαλιάσει, να την πλάσει σαν το ζυμάρι και ώς τέλειος φούρναρης να μας την πλασάρει σαν κουλουράκι Θεσσαλονίκης. Ένα κουλουράκι δύσπεπτο το οποίο σύμφωνα με την ΆΠΟΨΉ του είναι σκέτο δηλητήριο εναντίον του Ιβάν Σαββίδη.
Πλανάστε πλάνην οικτρά κύριε Βίκτωρα Ουγκώ, συγγραφέα των μεγαλύτερων μυθιστορημάτων φαντασίας του περασμένου αιώνα. Εκτός από το Σαββίδοτεχνείο που όπως υποστηρίζετε ότι υπάρχει εσείς και τα αδερφάκια μέσα ενημέρωσης του βαγγελοτεχνείου, υπάρχουν και οι νοήμονες άνθρωποι που ξέρουν να ξεχωρίζουν το στάρι από το άχυρο, το σωστό από το λάθος, το αγαθό από το πονηρό, τον καλοπροαίρετο από τον κακοπροαίρετο, και τον έξυπνο από τον βλάκα.
Να σας ενημερώσουμε λοιπόν πως εμείς πάνω από όλα δεν είμαστε βλάκες και πώς το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ εν αντιθέσει με άλλους οπαδικούς στρατούς δε χειραγωγήθηκε ποτέ, δε χειραγωγείται, ούτε πρόκειται να χειραγωγηθεί στο μέλλον.
Ανέκαθεν διακρίνονταν για τον πλουραλισμό και την ελευθερία ΑΠΟΨΗΣ. Το οξύμωρο βέβαια είναι πως η ελευθερία της άποψης του κινήματος αυτού είναι πολύ μεγαλύτερη από την ελευθερία άποψης της δικής σας εφημερίδας όπως και της ιστοσελίδας σας.
Είναι αυτό που λέει ο λαός μας λοιπόν χαριτολογώντας.
ΆΛΛΟΣ ΈΧΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΚΙ ΆΛΛΟΣ ΈΧΕΙ ΤΗ ΧΆΡΗ
Ευτυχώς όμως τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο νηφάλιος ο τίτλος σας είναι απλά ΆΠΟΨΗ αγνοώντας παντελώς την έννοια της ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ
Αν για παράδειγμα χρησιμοποιούσατε τον τίτλο ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΆΠΟΨΗ τότε κάλλιστα θα μπορούσα να σας μεμφθώ. Τώρα όμως όχι διότι ΆΠΟΨΗ μπορεί να έχει ο δημοσιογράφος της Βόρειας Κορέας , ο καθυστερημένος, ο έξυπνος, ο χειραγωγημένος, ο νηστικός, ο εγκάθετος, ο οξυδερκής, ο τίμιος, ο φιλαλήθης.
Τώρα εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε, άγνωσται οι βουλαί του Κυρίου
Διότι πολύ απλά πιστεύουμε πως είστε ταγμένος σε συγκεκριμένα συμφέροντα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆ κι ο σκοπός σας είναι ,με κάλυμμα την ενημέρωση ένας.
Η ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΙΒΆΝ ΣΑΒΒΊΔΗ.
Και πολύ καλά κάνετε. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας. Όπως αναφαίρετο δικαίωμά μας είναι αφού πρώτα σας εντοπίσουμε και σας ομαδοποιήσουμε μαζί με τα άλλα site και ιστοσελίδες του Βαγγέλοτεχνείου,έπειτα να σας καταδείξουμε και στο τέλος να σας χλευάσουμε. Μόνο που χλευάζουμε κι αυτούς που ενίοτε σας φιλοξενούν στα ραδιόφωνα της πόλης μας.
Όμως σας υποσχόμαστε πώς μυαλό βάλαμε. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας ως γνήσιοι επαρχιώτες και αφελείς πολίτες.
Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι πού στο βωμό των δημοσίων σχέσεων και παλαιών απλήρωτων γραμματείων, δε θέλουν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που συνδέει αυτούς με σας. Ενδεχομένως να παίζονται πίσω από την κουρτίνα κι άλλα παιγνίδια άγνωστα στους περισσότερους και ο ρόλος τους είναι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Δεν το ξέρω και αν το υποψιάζομαι είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω.
Θα γίνει όμως κι αυτό κάποια στιγμή δηλαδή η ανακάλυψη τους,είναι θέμα χρόνου, σας το υπόσχομαι προσωπικά
Κλείνοντας θα ήθελα να σας δώσω μία συμβουλή-ΆΠΟΨΗ.
Αλλάξτε τον τίτλο του άρθρου
ΕΥΘΕΊΑ ΒΟΛΉ ΤΗΣ ΘΎΡΑΣ 4 ΣΤΟΝ ΙΒΆΝ ΣΑΒΒΊΔΗ. Διότι πολύ απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Απεναντίας γράψτε
Μακάρι τα οπαδικά κινήματα όλων των άλλων συλλόγων να έδειχναν την ίδια υπεύθυνη στάση στην ομάδα τους μ’αυτήν της ΘΎΡΑΣ 4.
Τότε όχι μόνο ο αθλητισμός αλλά και η ΕΛΛΆΔΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ θα ήταν πολύ καλύτερη

Το κλεμμένο smart της Σαλονίκης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: