Αρχική Το Ελληνικό Μπάσκετ έχει δύο Πύργους. Ποτέ μόνον έναν. B ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Το Ελληνικό Μπάσκετ έχει δύο Πύργους. Ποτέ μόνον έναν. B ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Συναντήθηκε προχθές ο Υφυπουργός Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον ισόβιο πρόεδρο της ΕΟΚ τον Βασιλακόπουλου. Συζήτησαν λέει για το θέμα του Ολυμπιακού και την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για το που θα αγωνισθεί ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν και συμφώνησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος ο Βασιλακόπουλος ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ.

Αυτό που τονίστηκε από τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας ήταν ότι πρέπει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να δείξουν τη διάθεση προκειμένου να ανευρεθεί μία επωφελής λύση. Από την πλευρά ο κύριος Αυγενάκης σημείωσε πως ότι κι αν συμβεί, πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί το νόμιμο του τρόπου, η απόλυτη διαφάνεια και η έξωθεν καλή μαρτυρία προς την κοινωνία, που παρακολουθεί με τόσο ενδιαφέρον. Δηλαδή ρε μόρτες δεν κατάλαβα συναντήθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού με τον ισόβιο πρόεδρο της ΕΟΚ τον Βασιλακόπουλο και συζήτησαν και για το θέμα του Ολυμπιακού; Δηλαδή η συνάντηση έγινε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δωτιέας Αγιάς και με την ευκαιρια της συνάντησης είπανε και πέντε πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Όχι ρε μόρτες ο Ολυμπιακός είναι αυτός που καίει. Δεν είναι δυνατόν Υφυπουργός Αθλητισμού και μάλιστα καινούργιος στο ξεκίνημα του , να έχει τον Ολυμπιακό του μπάσκετ στην Α2 κατηγορία, μικραίνει το Υπουργείο του, χάνει ο ίδιος από το πρεστίζ του. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα, είναι δυνατόν ποτέ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να νιώθει Πρόεδρος και να κάθεται χαρούμενος στην προεδρική του καρέκλα με τον Ολυμπιακό στη Β Εθνική του μπάσκετ.??? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά η συνάντηση έγινε με αποκλειστικό θέμα την εξεύρεση λύσης στο θέμα του Ολυμπιακού.

Για αυτό η συνάντηση έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώθηκε από όλες τις εφημερίδες από όλες τις τηλεοράσεις από όλα τα ραδιόφωνα. Όχι γιατί ο Αυγενάκης είναι όμορφος και πιο όμορφος είναι ακόμα ο Βασιλακόπουλος, οχι!! Αυτο συνέβη επειδή ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, είναι το βαρόμετρο σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στο μπάσκετ. Ειναι ποτε δυνατόν να υπάρξει Πρωτάθλημα Μπάσκετ με απόντα τον Ολυμπιακό, καταρχήν δεν το δέχεται ο Παναθηναϊκός και το αντίθετο, είναι ποτέ δυνατόν να ξεκινήσει Πρωτάθλημα Μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία δεν γινόνται αυτά πράγματα ρε παιδιά .

Μπορεί ποτε να ξεκινισει το ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς στη Β Εθνική ή του Σικάγο Μπούλς, αυτά ειναι ανέκδοτα τα οποία μπορεί να τα λέμε στην παρέα και να χορταίνουμε γέλια. Στην πραγματικότητα ομως αυτά δεν έχουν καμία εφαρμογή, χαλάνε τις ισορροπίες. Είναι σαν να αφαιρείς από το μεγάλο το τεράστιο Πάρκο του Σερένγκετι τα λιοντάρια, με το που θα κάνεις αυτό το λάθος έχει καταστραφεί το οικοσύστημα δεν υπάρχει πλέον τίποτα ολα θα είναι ανισόρροπα, ο Βασιλιάς της φύσης είναι αυτός που κρατάει και την ισορροπία και το οικοσύστημα.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι οι ισορροπιστές του Πρωταθλήματος μπάσκετ στην Ελλάδα. Είτε το θέλουμε είτε όχι, να μην πω και στην Ευρώπη γιατί και εκεί είναι υπερυπολογίσιμες παρουσίες. Για φανταστείτε να ανακοινώσει σήμερα η Γερμανία ότι αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα ταρακουνηθεί όλη η Ευρώπη ενδεχομένως και την επόμενη μέρα να σβήσει από το χάρτη ακριβώς τα ίδια μεγέθη είναι σε διαφορετικους χωρους. Εάν λοιπόν θέλανε να γίνουνε όλα σύμφωνα με το νόμο οπως μεταξύ τους είπαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, δεν θα χρειαζότανε να συναντηθούνε, θα πήγαινανε όλα αρμόδιος μέσω Δικηγορικών Γραφείων και θα βρισκόντουσαν οι λύσεις στις Αρμόδιες Αρχές.

Αρμοδίως ομως πηγαίνουνε οι κατώτεροι, όχι μόνο στην Ελλάδα Παγκόσμια συμβαίνει αυτό. Οι Μεγάλοι και οι Τεράστιοι δεν μπαίνουν ποτέ σε καλούπια γιατί, γιατί είναι μεγάλοι και τεράστιοι και τα καλούπια δεν τους χωράνε. Η λύση λοιπόν για τον Ολυμπιακό έχει βρεθεί μην ακούτε μαλακιες, αλλά επειδή πρέπει να ανακοινωθεί έτσι όπως πρέπει, αναγκαστικά γίνονται όλες αυτές οι θορυβόδεις συναντήσεις. Τζάμπολ χωρίς Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Είτε το θέλουμε είτε όχι!!!

Υ.Γ.Αυτόν τον Βασιλακόπουλο τον θυμάμαι στην ΕΟΚ απο την εποχή που άρχισα να βγάζω χνούδι στο πρόσωπο μου, τα γενιά μου ασπρίσανε και ο Βασιλακόπουλος είναι στην ίδια θέση. Δεν αλλαζει με τίποτα ΑΥΤΟΣ και ο πρόεδρος στη ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

Χαίρεται.!

Β ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: