Αρχική Το παγκόσμιο “μαύρο” VAR και οι φωτιές του Ιουλίου 2018 στην Αττική

Το παγκόσμιο “μαύρο” VAR και οι φωτιές του Ιουλίου 2018 στην Αττική

Ο Τζορτζ Όργουελ έγραφε στο βιβλίο του “1984” : “Όποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν”.

Το βιβλίο του “1984” περιγράφει μια χώρα την ΩΚΕΑΝΙΑ στην οποία έχει επιβληθεί ένα σκληρό φασιστικό καθεστώς και η χώρα λειτουργεί σαν αστυνομικό κράτος. Τη χώρα εξουσιάζει το 1% του πληθυσμού (εσωτερικό κόμμα).

Σαν κρατικός υπάλληλος χρησιμοποιεί το 20% του πληθυσμού (εξωτερικό κόμμα). Το υπόλοιπο 79% είναι εργαζόμενοι προλετάριοι.

Στην ΩΚΕΑΝΙΑ Η ελεύθερη σκέψη είναι έγκλημα. Ο έρωτας είναι έγκλημα. Η γνώση είναι έγκλημα.

Ο έλεγχος της γνώσης είναι δύναμη για τους εξουσιαστές. Τεράστιες οθόνες τηλεόρασης δί8νουν τις εντολές στους προλετάριους ενώ δεν υπάρχει ιδιωτική ζωή.

Όλοι παρακολουθούνται και ελέγχονται. Η κάθε ελεύθερη σκέψη νοθεύεται με τον έλεγχο και την αλλοίωση της γλώσσας. Οι πάντες και τα πάντα παρακολουθούνται σε όλους τους χώρους – ιδιωτικούς και δημόσιους – ο ύποπτος είναι ένοχος.

Όπως ακριβώς στη χώρα που περιγράφει ο Όργουελ έτσι ακριβώς και σήμερα υπάρχει ένα σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου όλων των κατοίκων στον πλανήτη Γη.

Το σύστημα είναι το ΕΣΕΛΟΝ.

Το ΕΣΕΛΟΝ είναι προϊόν συνεργασίας 5 χωρών. Των Η.Π.Α, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ΕΣΕΛΟΝ άρχισε να λειτουργεί το 1947. Το ΕΣΕΛΟΝ είναι ένας παγκόσμιος “υπερκοριός” που αποτελείται από 25 επίγειες τεράστιες βάσεις και 52 δορυφόρους κατασκοπευτικούς που καλύπτουν 24 ώρες όλες τις χώρες του κόσμου. Το ΕΣΕΛΟΝ ελέγχεται απόλυτα από την N.S.A. (Εθνική υπηρεσία Ασφαλείας) των Η.Π.Α.

Παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα. Η μητρική βάση βρίσκεται στο Μπλαντεϊλ της Γιούτα. Εκεί υπάρχουν επίσης τεράστιες ηλεκτρονικές αποθήκες αρχείων. Το σύστημα ελέγχεται από το Μέριλαντ όπου βρίσκεται στο αρχηγείο της NSA. Το σύνθημα είναι ένα Ακούω – Βλέπω – Γνωρίζω – Πράττω.

Το ΕΣΕΛΟΝ είναι μια τεράστια ηλεκτρική σκούπα που ρουφάει οποιοδήποτε ηλεκτρομαγνητικό κύμα “κολυμπάει” στον παγκόσμιο αέρα.

Παρακολουθούνται τα πάντα, σταθερά τηλέφωνα, κινητά, FAX, SMS, Internet κ.λ.π. Ενώ ό,τι χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα (τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.λ.π.) είναι μέσον παρακολούθησης.

Έχει τεράστιες δυνατότητες. Μπορεί σε 5 δευτερόλεπτα να “σαρώσει” 10.000 κλήσεις από σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Μέσα σε 3 δευτερόλεπτα έχει ταυτοποιήσει τους χρήστες που τα χρησιμοποιούν και έχουν καταγραφεί όλες οι συνδιαλέξεις. Το πρόγραμμα λειτουργεί με αλγόριθμους ενώ υπάρχουν εκατοντάδες λέξεις “κλειδιά” μέσα στη μνήμη του.

Σε παγκόσμιο επίπεδο αν κάποιος χρησιμοποιήσει μια απ’ αυτές τις λέξεις γίνεται “στόχος”.

Αυτόματα ελέγχονται όλα τα μέσα επικοινωνίας του (σταθερά τηλέφωνα, κινητά, FAX, SMS κ.λ.π). Ελέγχονται όλοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Το ΕΣΕΛΟΝ έχει πρόσβαση σε όλες τις τράπεζες του πλανήτη και σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπολογίζεται ότι από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν γίνει πάνω από 1 τρισεκατομμύριο παρακολουθήσεις χωρίς οι πολίτες που παρακολουθούνται να γνωρίζουν τίποτα.

Το κωδικό όνομα του ΕΣΕΛΟΝ είναι “Αστρικός Άνεμος”. Οι δορυφόροι που από το διάστημα μπορούν να “διαβάσουν” την ακριβή ώρα από το ρολόι που φοράει ένας Έλληνας πολίτης που κάνει βόλτα στην Αθήνα.

Ήδη από την δεκαετία του 1950 από την Αμερικανική Βάση στο Άκτιο στην Πρέβεζα οι “ειδικοί” μπορούσαν να γνωρίζουν με απόλυτη ακρίβεια τι συμβαίνει μέσα στο γραφείο του κάθε Έλληνα Πρωθυπουργού (με ποιον μιλάει, τι λέει, κάθε τηλεφωνική του επαφή κ.λ.π.).

Το ΕΣΕΛΟΝ έχει υποσταθμούς σ’ όλο τον κόσμο. Στην Κύπρο στο όρος Τρόοδος υπάρχει υποσταθμός ενώ στην Ελλάδα πιθανόν να υπάρχει ένα “κάτοπτρο” στα ορεινά της Αταλάντης. Το κόστος κατασκευής του ΕΣΕΛΟΝ είναι 2 δις δολάρια.

Στην ουσία είναι ένα πλανητικό VAR που παρακολουθεί και ελέγχει όλες τις κοινωνίες και φυσικά και την Ελληνική. Ήδη από την εποχή των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αττική έχουν εγκατασταθεί 2.000 βιομετρικές κάμερες που καταγράφουν τα χαρακτηριστικά όλων των πολιτών της Αττικής – ύψος, βάρος, αναλογίες, χρώμα επιδερμίδας, χρώμα μαλλιών, χρώμα ματιών, κινήσεις του σώματος, τρέξιμο, περπάτημα κ.λ.π.). Έτσι ώστε αν κάποιος φορέσει κουκούλα ταυτοποιείται αμέσως από τα βιομετρικά του χαρακτηριστικά.

Στην Ελλάδα οι υπηρεσίες ασφαλείας ΕΥΠ, Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική έχουν δικό τους ΕΣΕΛΟΝ. Είναι 3 “υπερκοριοί” που έχουν στοιχίσει 3,5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ. Έχουν εγκατασταθεί στον 15ο όροφο του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη στην οδό Κατεχάκη. Παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Τους χειρίζονται 70 διαβαθμισμένοι υπάλληλοι της ομάδας OLAF. (Η ομάδα OLAF είναι μια κλειστή ομάδα που δημιουργήθηκε το 1999 στην Αθήνα για να υπηρετήσει την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της απάτης (OLAF) κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004).

Μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων η ομάδα (OLAF) κατέληξε να γίνει ένα σύγχρονο παρακρατικό μόρφωμα. Ελέγχεται με απόλυτη μυστικότητα από την ηγεσία της ΕΥΠ και έχει κατηγορηθεί για σωρεία παραβάσεων  του ποινικού κώδικα (παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών, εκβιασμός, παράνομη πώληση επενδυτικών προϊόντων, απαγωγή κ.λ.π.) χρηματοδοτήθηκε στην αρχή από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μετά από τον “μαύρο” παράλληλο προϋπολογισμό που λειτουργεί μαζί με τον επίσημο προϋπολογισμό – πληροφορίες από το “Πρώτο Θέμα” και την εκπομπή ”Το κουτί της Πανδώρας”. Σιγά – σιγά η ιδιωτική ζωή θα είναι έγκλημα.

Το 2012 εμφανίζεται το VAR. Το σύστημα υποβοήθησης διαιτητικών αποφάσεων. Το VAR σαν ένας Big Brother που παρακολουθεί τηλεοπτικά έναν αγώνα. Αν υπάρχει αμφισβητούμενη φάση ο Διαιτητής γυρίζει το video πίσω για να ελέγξει αν υπάρχει παράβαση. Αν υπάρχει παράβαση καταλογίζει την ποινή.

Ταυτόχρονα με το  VAR οι πολυεθνικές του στοιχήματος εμφάνισαν το “εικονικό” ποδόσφαιρο στα πρακτορεία στοιχημάτων. Ο στόχος είναι διπλός, όλοι πρέπει να αποδεχθούν την “εικονική πραγματικότητα” και να μάθουν να ζουν μέσα σ’ αυτή. Ταυτόχρονα να δεχθούν την κατάργηση της ιδιωτικής τους ζωής. Πρέπει να μάθουν σιγά – σιγά ότι η τηλεοπτική παρακολούθηση είναι “νόμιμη” αφού πρέπει να γίνεται για λόγους ασφάλειας δικής τους. Αν το VAR γυρίζει πίσω την ποδοσφαιρική φάση για να ταυτοποιεί την παράβαση γιατί το ΕΣΕΛΟΝ δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο πριν τις φωτιές στην Αττική για να ταυτοποιήσει αυτούς που τις έβαλαν.

Ας μην ξεχνάμε ότι η NSA που χειρίζεται το ΕΣΕΛΟΝ ελέγχει πλήρως την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η Αγγελική Νικολούλη που έχει μεγάλη πείρα στο αστυνομικό ρεπορτάζ έγραψε στον προσωπικό της ηλεκτρονικό λογαριασμό στις 28/7/2018 :

“Και αυτά τα δίδυμα αγγελούδια τα έκαψαν οι δολοφόνοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οι Δορυφόροι κατέγραψαν;” Εννοώντας τους Δορυφόρους του ΕΣΕΛΟΝ αλλά και την ομάδα OLAF.

Η κα Νικολούλη έχει στενή επαφή με τις ελληνικές Υπηρεσίες ασφαλείας και ξέρει ότι είναι εύκολο να εντοπιστούν οι ένοχοι από την “Ηλεκτρονική Αστυνομία”. Επίσης στις 25/7/2018 από την εκπομπή “Κόντρα και Ρήξη” ο πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος, Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει ότι η παραλιακή ζώνη της Αττικής έχει χωρισθεί σε 6 γεωγραφικές περιοχές. Από τους Αγ. Θεοδώρους – Κινέττα μέχρι το Μάτι – Μαραθώνα. Όπως και οι περιοχές Ωροπού και Καλάμου.

Σε κάθε μία από αυτές τις περιοχές πρέπει να φύγουν οι κάτοικοι – ιδιοκτήτες – και να πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους στους Έλληνες και ξένους επενδυτές τζάμπα, ώστε να γίνει τουριστική αξιοποίηση από τους επενδυτές. Όλο το παραλιακό μέτωπο πρέπει να ξεπουληθεί και γι’ αυτό – κατά τον κ. Βελόπουλο – έγιναν οι εμπρησμοί που κόστισαν τη ζωή σε περίπου 100 αθώους ανθρώπους. Παρ’ όλο που το σύστημα θέλει να στενέψει τα όρια της σκέψης όλοι πρέπει να προβληματισθούμε για ποια ζωή θέλουμε να ζήσουμε. Του σκλάβου ή του ελεύθερου σκεπτόμενου ανθρώπου.

Παρ’ όλο που η ιδιωτική μας ζωή και τα στοιχειώδη ατομικά δικαιώματα που έχουμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι βιάζονται καθημερινά, εμείς αντιστεκόμαστε.

Για το τέλος μια φράση πάλι από το 1984 του Τζορτζ Όργουελ: “Αν θέλεις μια εικόνα του μέλλοντος, φαντάσου μια μπότα να συντρίβει ένα ανθρώπινο πρόσωπο – για πάντα”.

 

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: