Βάφτηκε πράσινος ο Τίτλος … Σωτήρης Βάζελος

Ήταν πολλά τα 14 χρόνια αναμονής.Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας με εμφατικό τρόπο απέναντι στον Ολυμπιακό και η χαρά ξεχειλίζει εδώ και μερικές ώρες στους φίλους του τριφυλλιού.
Στο κλειστό του Αγίου Θωμά γράφτηκε η δεύτερη πράξη του τελικού που είχε και πάλι πρωταγωνιστές του παίχτες του Ανδρεόπουλου όπου με το 3-1 στα σετ και συνολικά με 2-0 νίκες έκαναν την κούπα δικιά τους.Οι πράσινοι το ήθελαν πιο πολύ,είχαν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους και μετέτρεψαν τους τελικούς σε εύκολη διαδικασία.
Έτσι με την κατάκτηση του Λιγκ καπ και του Πρωταθλήματος απέναντί στον Ολυμπιακό δεν χώρα καμία αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2019-2020 ήταν η κορυφαία ομάδα στη χώρα σε ότι έχει σχέση με βόλλεϋ.

Το τριφύλλι που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού πριν 2 χρόνια,ανασυγκροτήθηκε και τελικά τα κατάφερε χάρη στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ξαναφτάσει στην κορυφή.Από δω και στο εξής όμως τι γίνεται;Όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να μείνει να ανταγωνιστική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.Γιατί σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος….

Διαβάστε Περισσότερα