3 καλύτεροι διαγωνισμοί καρφωμάτων που έχουν γίνει στο ΝΒΑ . ΡΙΜΠΑΟΥΝΤΕΡ

Πλησιάζοντας το all star game έχουμε όλοι στο μυαλό μας το πιο θεαματικό κομμάτι αύτου του event ,το διαγωνισμό καρφωμάτων φυσικά .

  1. JORDAN vs DOMINIQUE

Μια μεγάλη… μάχη έγινε στις 6 Φεβρουαρίου το 1988 στο AllStar Game του ΝΒΑ που φιλοξενήθηκε στο «Chicago Stadium».

Μάικλ Τζόρνταν και Ντομινίκ Ουίλκινς «έσπασαν» τις μπασκέτες στο διαγωνισμό καρφωμάτων και προσέφεραν απίστευτο θέαμα σε περίπου 18.500 θεατές που παραβρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή.

Νικητής ο «θρύλος» των Μπουλς, για τον οποίο ήταν και ζήτημα τιμής να κατακτήσει την πρωτιά, αφού το 1985, στη ρούκι χρονιά του στην ομάδα του Σικάγο, ηττήθηκε από τον παίκτη των Χοκς και του Παναθηναϊκού μετέπειτα.

Ο Ουίλκινς είχε επικρατήσει με διαφορά του Τζόρνταν το 1985, ενώ, ο «Air Jordan» αναδείχθηκε νικητής με μόλις δύο βαθμούς διαφορά του πρώτου το 1988.

 

 

  1. GORDON vs La Vine

 

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων του 2016 θα… μνημονεύεται για πολλά χρόνια και σε πολλούς θύμισε την επική «μονομαχία» του Μάικλ Τζόρνταν με τον Ντομινίκ Ουίλκινς! Νικήτης ο La Vine ΑΛΛΑ τις εντυπώσεις τις είχε κλέψει ο GORDON

 

https://www.youtube.com/watch?v=ifHc9fTXvTo

 

  1. VINCE CARTER vs VINCE CARTER

 

Σε αυτόν το διαγωνισμό του 2000 ο CARTER είχε αντίπαλο μόνο τον εαυτό του , ο CARTER με τα καρφώματα που ηταν το ένα  καλύτερο απο άλλο  έδωσε ξανά αίγλη στο διαγωνισμό καρφωμάτων ,μια αίγλη που ο διαγωνισμός είχε να δει απο τα χρόνια του JORDAN και του DOMINIQUE. Ανέβασε την φήμη του διαγωνισμού και την πήγε σε άλλα επίπεδα.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα