Χωρίς άσσο δεν πάει πουθενά… Σωτήρης Βάζελος

Το πάλεψε όσο μπορούσε χθες ο Παναθηναϊκός το derby απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Αν και βρισκόταν διαρκώς πίσω στο σκορ εντούτοις με κάποια ξεσπάσματα κυρίως στην τρίτη περίοδο έφτανε κοντά αλλά και πάλι η διαφορά ξανά άνοιγε υπέρ των ερυθρόλευκων.
Το μεγάλο πρόβλημα του τριφυλλιού είναι ξεκάθαρα στον άσσο.Ο Κουβανός δεν μπορεί,δεν το χει καθώς ούτε μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι,ούτε βγάζει ασίστ αλλά ούτε σκοράρει από μακριά μετά από τριπλά.Το κυριότερο δεν σκοράρει ούτε ελεύθερος.
Από την άλλη ο Νέντοβιτς μου θυμίζει ένα κράμα Mike James και Shved στην χειρότερη μορφή του. Μέχρι στιγμής είναι ο χειρότερος παίχτης της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια.Έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας,τρομερά άστοχος και σουτ χωρίς καμία λογική από μεγάλες αποστάσεις λες και είναι ο Κάρι.
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έλλειψε πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς θα δημιουργούσε περισσότερα ρήγματα στην αντίπαλη ρακέτα και θα έβλεπε τους συμπαίχτες του πρώτα και μετά το σουτ.

Ο Βόβορας σαφώς πρέπει να εστιάσει εκεί στις προπονήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.Δίκαια ο Ολυμπιακός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα καθώς σαν ομάδα ήταν ανώτερη αλλά και η ποιότητα κάποιων παιχτών μέτρησε πολύ περισσότερο από αυτών του Παναθηναϊκού.

 

Σωτήρης Βάζελος

 

Διαβάστε Περισσότερα