Δεν είναι λύση ο Πρίφτης… Σωτήρης Βάζελος

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Έλληνα τεχνικού ώστε να αναλάβει τα ηνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπό του θεωρώ λάθος την κίνηση αυτή του προέδρου του τριφυλλιού.Αφενός διότι δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τα συμβόλαια παιχτών και προπονητών στην Ευρωλιγκα καθώς ακούγεται έντονα το σενάριο για σπάσιμο συμβολαίων λόγο της πανδημίας που έχει φέρει οικονομικό κραχ για όλες τις ομάδες.
Αφετέρου εάν πάμε σε λύση Πρίφτη τότε αναρωτιέμαι γιατί να μην προτιμηθεί ο Γιώργος Βόβορας που αξίζει μια ευκαιρία με όσα μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ως βοηθός προπονητής αλλά και ως πρώτος όταν αυτό χρειάστηκε.Είναι κομμάτι του συλλόγου και γνωρίζει αποδυτήρια,παίχτες και καταστάσεις.

Από την άλλη μεριά ο διακαής πόθος είναι ο Σάρας και όχι τόσο ο Ζοτς.Ο Σέρβος μπορεί να έχει δεθεί στενά με τις επιτυχίες των πρασίνων αλλά ο Λιθουανός αυτήν την στιγμή είναι ο επόμενος μεγάλος προπονητής στα παρκέ.Έχει το κίνητρο,την δίψα,την μπασκετική ευφυΐα και την προσωπικότητα ώστε να οδηγήσει τον σύλλογο πάλι στις ευρωπαϊκές επιτυχίες που τόσο λείπουν όλα αυτά τα χρόνια.Ο κόσμος προτιμά να ρίξει περισσότερο χρήμα ο πρόεδρος ώστε να πάρει τον Σάρας,παρά μεταγραφές από πιο πάνω ράφι διότι γνωρίζει ότι θα δημιουργεί καθημερινά μέσω των προπονήσεων ομάδα συνόλου. Ο χρόνος εάν θα μας δικαιώσει ή όχι άγνωστο…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα