Διοργάνωση της Πλάκας … Σωτήρης Βάζελος

Μπροόσο γκρεμός και πίσω ρέμα λέει η παροιμία και η διοίκηση της Euroleague δεν ξέρει πως να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις εδώ και χρόνια,πόσο μάλλον δε την συγκεκριμένη που έχει προκύψει με την πανδημία.
Από την μία χορηγίες,συμβόλαια,παίχτες,προπονητές και φυσικά το ίδιο το άθλημα.Από την άλλη η ρεαλιστική πλευρά του συγκεκριμένου ζητήματος.Η προσωπική μου ξεκάθαρη θέση και εδώ θέλω και τις γνώμες σας,είναι ότι η χρονιά πρέπει να σταματήσει χωρίς να υπάρξει στέψη.
Είναι δυνατόν να έχουμε αγωνιστική δράση 2 μήνες μετά την απότομη διακοπή;Παίχτες σε απραξία που ήδη σκέφτονται τα επόμενα συμβόλαια τους και όσο για τα τωρινά τους ακόμα δεν έχουν καταλήξει πως θα τα πληρωθούν.Οι μισοί Αμερικανοί βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και εδώ σκέφτονται για F8.
Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από την διοίκηση μιας διοργάνωσης που ήθελε να στείλει τον Ολυμπιακό να παίξει στο Μιλάνο στην κορύφωση της πανδημίας;Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα Πρόεδρο που αλλάξε την ώρα ενός τελικού μια μέρα πριν την διεξαγωγή του για χατίρι μιας ομάδας;Στη Θεσσαλονίκη το F8;H Κωνσταντινούπολη και η Μαδρίτη δίνουν 1.10 απόδοση για ευνόητους λόγους αδέρφια.
Μέγα λάθος πρόεδρε,έπρεπε να παίζουν 5 ισπανικές και 5 τουρκικές στις 18.Τώρα όσο ποτέ πρέπει κάποιες ομάδες να σκεφτούν σοβαρά την μετάβαση τους στην FIBA. Θα πονέσει και θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στην τσέπη του Ισπανού.Τριγμούς σε ένα οικοδόμημα που φτιάχτηκε από σανό.Είδατε πόσο ορθολογική και σωστή απόφαση πήρε η συγκεκριμένη διοργανώτρια αρχή για το προϊόν της;Ναι για την FIBA μιλάω που την έχουμε κατακρίνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν..

Αντί να το πάρουν σαν παράδειγμα από μέρα σε μέρα χειροτερεύει η κατάσταση με τις αποφάσεις τους.Αντί το προϊόν να το ανεβάσουν αυτοί το φτάνουν στο πάτο.Για να δούμε τις επόμενες μέρες πόσο πιο κάτω θα φθάσουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ με τις αποφάσεις τους..

Διαβάστε Περισσότερα