ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΗΣ ΒΙΤΟΡΙΑ !!

Δυο λόγια παίδες για αυτό το φάιναλ φορ της Βιτόρια.

Αυτός ο Λάσο ο κοουτς της Ρεάλ φαίνεται ότι δε μαθαινει από τα καρούμπαλα. Δε του χουνε πει ότι το μπασκετάκι έχει και δίποντα? Μα κανένας να μη του δείξει πως σουτάρουνε και μέσα απο το 3ποντο? 7/24 είχε η Ρεάλ απο τα 7,5 μέτρα. Βρήκε τοίχο ο Λάσο και πήγε και  κουβάλιασε και πολλούς μπετατζήδες που βλέπανε το ματς και παίξανε σίγουροι να πάει η Ρεάλ τελικό. Οπως ακριβώς εχασε το τελικό κυπέλλου με τη Μπάρσα ενώ κέρδιζε 20 πόντους σε 25 λεπτα. Ετσι πήγαινε και το ματσάκι με τη ΤΣΣΚΑ. Κέρδιζε με 8 ποντάκια πριν αρχίσει το τελευταίο δεκάλεπτο και τελικά το χασε με 5. 30-17 το τέταρτο δεκάλεπτο κύριοι.

Και στον άλλο ημιτελικό τί έγινε? Που πήγες κι έμπλεξες ρε καημένε Ζέλικο? Με το Σατανά μεταμορφωμένο? Αν λέγανε για το Ζοτς ότι είχε 3 εξάρια στο κεφάλι, αυτός ο Λάρκιν πρέπει να χει 6.  Ποτέ στην ιστορία δε του χε πάρει ματσάκι του κόουτς ένας μόνο παίχτης. Του το κανε αυτός ο κλώνος του διαβόλου. 30 ποντάκια 7 ριμπαουντ και 7 ασιστ. 43 αξιολόγηση είχε, όσο δηλαδή είχανε μαζί οι 3 πρώτοι σκόρερ της Φενέρ. Και του στειλε ο Σέρβος εξορκιστές το παπα Σλούκα με σταυρούς και τον παπα Μέλι με σκόρδα. Τίποτα αυτός!!

Και μάλλον δεν φαίνεται να τον σταματάει ούτε ο Ιτούδης…εκτός κι αν μίλησε με Αγιο Ορος και κατεβάσει το Θεό τον ίδιο σήμερα να παίξει.

Ημαρτον Παναγίτσα μου!!

Terapia de Grupo

Διαβάστε Περισσότερα