Γελάνε και τα τσιμέντα … στο Περιστέρι ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Σε μια άκρως απίστευτη και αδιανόητη απόφαση προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου. Ο Ηλίας Ζουρος ο οποίος οδηγούσε σαν καπετάνιος εξαιρετικά μέχρι στιγμής το καράβι που λέγεται Περιστέρι καθώς το είχε στην δεύτερη θέση στην Βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος,το πήγε στα ημιτελικά του κυπέλου μετά από 15 χρόνια αλλά και στην διοργάνωση του Champions League,έχει 3 νίκες σε 6 αγώνες αποτελεί πλέον παρελθόν από την άκρη του πάγκου..
Η απόφαση του κυρίου Κοτση έσκασε σαν βόμβα στον μπασκετικό χώρο και κυρίως στον ίδιο τον προπονητή που δεν περίμενε φυσικά σε καμία περίπτωση να απολυθεί με έναν τέτοιο τρόπο και χωρίς να υπάρχει ένας ιδιαίτερα σημαντικός λόγος.Η ήττα από τον Άρη στο Αλεξανδρειο την Κυριακή το απόγευμα δεν είναι και το τέλος του κόσμου,ούτε ουσιαστικά έπαιξε κάποιο ρόλο στον να κατρακυλήσει ο ΓΣΠ στις πιο κάτω θέσεις.

Αυτή η κίνηση τι σκοπούς μπορεί να εξυπηρετήσει στο μέλλον κάνεις δεν μπορεί να φανταστεί.Το σίγουρο είναι ότι ο 52χρόνος Έλληνας τεχνικός που είχε κλειστό συμβόλαιο 2 ετών,σκέφτεται σοβαρά να προσφύγει στην FIBA καθώς έχασε την δουλειά του χωρίς κάποιον λόγο και με τρόπο τελείως άκομψο και λυπηρό..

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα