Η Euroleague ξεκινά και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει το δαχτυλίδι.. Σωτήρης Βάζελος

Η Euroleague ξεκινά απόψε το βράδυ μετά από την εξάμηνη διακοπή που είχε ελέω πανδημίας. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πρώτος στην μάχη απόψε με αντίπαλο τους Λιθουανούς της Ζαλγκίρις με στόχο να μπει με το δεξί στην διοργάνωση. Η ομάδα του Πειραιά η οποία βασανίστηκε την περσινή περίοδο από τραυματισμούς,κακή διαχείριση του Μπλάτ αλλά και άλλων παραγόντων ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα προς την θετική πλευρά.
Κομβικό σημείο,η απόκτηση του Κώστα Σλούκα αυτό το καλοκαίρι με σκοπό να του δωθεί το δαχτυλίδι από τον Βασίλη Σπανούλη.Ο Έλληνας γκαρντ αποκτήθηκε με σκοπό να γίνει ο αγωνιστικός και φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού την νέα εποχή.
Είναι ο παίχτης που μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος και ουσιαστικά η φετινή χρονιά έχει αυτό τον σκοπό κυρίως εντός των αποδυτηρίων.Ο Μπαρτζώκας θα βασίζεται πολλές φορές πάνω του και η ομάδα θα χτίζεται για τα επόμενα χρόνια γύρω του. Ας δούμε τα πρώτα παιχνίδια να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός με το συγκεκριμένο ροστερ θα βρίσκεται εντός της ζώνης των playoff…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα