Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.. ΣΩΤ ΒΑΖΕΛΟΣ

Η Αεκ νίκησε τον Προμηθέα Πατρών στο τελικό του κυπέλου Ελλάδος για το 2020 και στέφθηκε κυπελλούχος για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια.Σε ένα παιχνίδι αρκετά σκληρό,με τις 2 άμυνες να έχουν το πρώτο ρόλο,την νευρικότητα και τα λάθη να κυριαρχούν και στα 40′ λεπτά,παρόλο αυτά η Ένωση με μπροστάρη τον Ρέι και τον Νίκο Ζήση να τον ακολουθεί πήρε την νίκη και την κούπα σπίτι της.
Τι να πεί κάνεις για τον ηγέτη της Μπασκετικής Αεκ που γύρισε στο μπασκετικό του σπίτι πριν ένα μήνα,καθοδηγούσε με μαεστρία την ομάδα στο παρκέ,εμψυχώνε τους συμπαίχτες του και φυσικά ήταν τα αυτιά και τα μάτια του προπονητή μέσα στο παρκέ.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος ένας παράγοντας κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ το χάρηκε με την ψυχή του και έθεσε τον επόμενο στόχο για την ομάδα που δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στο Final4 του Champions League και να παίξει στο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πολλά μπράβο στο Προμηθέα που τα τελευταία χρόνια κάνει άλματα και ο πρόεδρος του ρίχνει αρκετά χρήματα στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.
Ο Μάκης Γιατρας φανερά ενοχλημένος από τις αποφάσεις των διαιτητών ήταν έτοιμος να εκραγεί στο τέλος της αναμέτρησης αλλά κατά την άποψή μας οι 3 διαιτητές ήταν πολύ καλοί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Απλά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα παίχτες που κάνουν την διαφορά στο Προμηθέα και ταυτόχρονα με την έλλειψη πείρας σε τέτοιους αγώνες οδήγησαν στην ήττα.Το επόμενο ραντεβού των 2 ομάδων εκτός συγκλονιστικου απροόπτου θα είναι στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα